enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Açık
27°C

Ahmet Divarcı Pamukkale’ye Aday Adayılığını Resmen Açıkladı

Ahmet Divarcı, CHP Denizli Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantı ile Pamukkale Belediye Başkanlığı için resmen aday adaylığını açıkladı. Divarcı, bu kararı vermesinin altında yatan sebepleri 350 bin nüfusa ve büyük bir bütçeye sahip Pamukkale’nin gerekli hizmeti alamamasına başladı. Divarcı,”Benim mega projem yok, yalın projelerim var. Halkın ihtiyacına yönelik projelerim olacak. Herkesin yüzü gülecek”dedi.

Ahmet Divarcı Pamukkale’ye Aday Adayılığını Resmen Açıkladı
A+
A-

 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden Pamukkale Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’den(CHP) aday adayı olduğunu duyuran Ahmet Divarcı, bugün CHP İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını resmen açıkladı. İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya Ahmet Divarcı ve eşinin yanısıra, CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, İlçe teşkilatı başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Divarcı’nın adaylık açıklamasına katılımın oldukça yüksek olması ve neredeyse tüm Denizli teşkilatının destek vermeye gelmesi kulislerde ‘adaylığa kesin gözüyle bakıldığı’ söylentilerine yol açtı.

Tabu,”Cesareti ve fedakarlığından dolayı kendisine örgütüm adına teşekkür ediyorum”

Toplantıda ilk olarak söz alan CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, Ahmet Divarcı’nın kararının büyük bir memnuniyet yarattığını dile getirdi.Tabu,”Ben bu kararı için Sayın Divarcı’yı yürekten kutluyorum. Cesareti ve fedakarlığından dolayı kendisine örgütüm adına teşekkür ediyorum”dedi.

Divarcı,”Bu topraklarda hak ettiğimiz gibi yaşıyor muyuz?”

Osman Tabu’nun ardından söz alan Pamukkale Belediye Başkanı aday adayı Ahmet Divarcı sözlerine toplantıyı geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Göksel Erdoğan’ın adı verilen toplantı salonunda ve Gaziler Günü’nde yapmak duyduğu mutluluğu dile getirerek başladı. Divarcı,”Pamukkale ilçesine aday olduk. 2014 yılında ilçe olan Pamukkale doğası, tarihi, kültürü, turizmi, tarımı ve insanıyla bambaşka bir yerdir. Ama bu topraklarda hak ettiğimiz gibi yaşıyor muyuz? 4.5 senelik AK Parti Belediyesi’nin yaptıklarını sizin takdirlerinize bırakıyorum”dedi.

”Sosyal demokrat belediyeciliğin nasıl yapılacağını göstereceğiz

Aday adaylığı açıklamasında AK Parti’yi eleştirmek niyetinde olmadığı belirten Divarcı,” Önümüzdeki günlerde Pamukkale’de yapılan yanlışları anlatacağız. Malesef 350 bin kişinin yaşadığı bu ilçede insanlar hak ettiği hizmeti alamıyor. Onun için biz onlara bu işin nasıl yapacağını göstermek için aday olmaya karar verdik. Biz devlet kurmuş partiyiz bu ilçede sol ve sosyal demokrat belediyeciliğin nasıl yapılacağını göstereceğiz”dedi.

Eşine Özel Teşekkür

CHP Pamukkale Belediye Başkanı aday adayı Ahmet Divarcı toplantıda yaptığı bir hareketle ise Partililerin takdirini topladı. Aday adayılığı kararında kendisine destek veren eşine bir çiçek hediye eden Divarcı, her zaman destekçisi olduğunu belirtti.

Akbaba,”Ben kendisini biliyor ve inanıyorum”

Ahmet Divacı’nın ardından söz alan CHP İl Başkanı Mahir Akbaba,”Bir isim geliyor ve hepimizi bugün burada bir araya getirdi. Bugün herkes burada. Bir seçim bitti, bir diğer seçim başlıyor. Bugün burada Sayın Divarcı’nın resmi açıklaması bizim için önem arz ediyor. Ben biliyorum ve inanıyorum. Sayın Divarcı, kişiliğiyle, kimliğiyle, partiye olan bağlılığıyla, eğitimiyle, dürüstlüğüyle, hitabeti ve mertliği ile bizim başımızın tacıdır. Bir kere daha huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum”dedi.

Divarcı”Pamukkale Yeterli Hizmeti Alamıyor”

Açıklamanın ardından Ahmet Divarcı gazetecilerden gelen ‘bu kararı nasıl verdiniz?’ sorusuna ise,”Kararı almamda 350 bin nüfusa ve büyük bir bütçeye sahip Pamukkale’nin gerekli hizmeti alamaması var. Benim mega projem yok, yalın projelerim var. Halkın ihtiyacına yönelik projelerim olacak. Herkesin yüzü gülecek” diye cevap verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.