enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5762
EURO
34,9963
ALTIN
2.463,44
BIST
9.886,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

AK Parti Aday Adayı Dalbudak Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirdi

AK Parti Aday Adayı Dalbudak Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirdi
15.05.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili Aday adayı Arife Sevinç Dalbudak bugün gerçekleştirdiği basın açıklaması ile bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Denizli Milletvekili Aday adayı Arife Sevinç Dalbudak bugün Denizli Gazeteciler Cemiyetinde aday adaylığı başvurusu sonrası bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

”Bugün içeride ve dışarıda yine aynı o günlerde olduğu gibi bir milli mücadele sergileniyor”

Dalbudak toplantıya,”Ramazan’dan bir gün önce güzel bir gün önce burada olmak çok güzel. Tesadüf ve tevafuk mu? Bugün 15 Mayıs Denizli ve Türkiye için önemli bir günde sizlerle beraberiz. Ben Denizli’nin Kayalık Mahallesi’nin bir çocuğu olarak Milli mücadelenin başladığı o topraklardan çıkmış biri olarak bugün sizlerin karşısındayım. Bugün içeride ve dışarıda yine aynı o günlerde olduğu gibi bir milli mücadele sergileniyor. Bende o milli mücadele ruhunun yeşerdiği Kayalık mahallesinin bir çocuğu ve AK Parti Milletvekili aday adayı olarak sizlerle tanışmak istedim”sözleri ile başladı.

” Kadın olarak Kayalık mahallesi çocuğu olarak mücadele belkide kromozomlarımda var”

Toplantıda kendini tanıtan Dalbudak,”1969 Denizli merkez doğumluyum. 1991’de 9 eylül İnşaat Fakültesi’nden mezun oldum.91’den bugüne kadar 27 senede Çınar’da görmüş olduğunuz çoğu binada Yağmur İnşaat adı altında inşaat mühendisi ve müthaitlik yapıyorum. 2 mimar kız annesiyim. İşim bayanların adına biraz farklı bir meslek. İşime ilk başladığımda hatta ilginç bir olay başıma geldi. Bir inşaata çalışmak için girerken bir amca,’senin ne işin var orada, inşaat daha bitmedi’ demişti. Kadın olarak Kayalık mahallesi çocuğu olarak mücadele belkide kromozomlarımda var. Onun için bu mesleği seçtim. Umarım kadınlar adına dik durmaya devam edebiliriz.”dedi.

”Ülkemiz adı Kurtuluş Savaşı olmasa da daha büyük bir mücadele gerçekleştiriyor”

Filistin’de yaşanan olaylara değindi.Dalbudak,” Dünden buyana Gazze’de yaşanan olaylar yüzünden üzüntülüyüz. Bugün bu olayların hepsinin aynı anda olması tesadüf değil. Dün akşam ne yapabiliriz diye düşündüm. Ülkemiz adı Kurtuluş Savaşı olmasa da daha büyük bir mücadele gerçekleştiriyor.”dedi.

”Bir amcanın sözleri kararımda etkili oldu”

Siyaset geçmişinden bahsetti. Dalbudak,”2002,2003 ve 2004 yılları arasında AK Parti kurucu il yönetim kurulu üyeliği yaptım. 2007 yılında en büyük kızımı kaybettiğim için siyasetten uzak kaldım. Bugün tekrar siyasete,şehrime geri döndüm. Amacım şehrime daha iyiyi nasıl yaşatabilirimdir. Hayatımda lider söz olarak Cemil Meriç’in bu ülkenin sağcıları ve solcuları yok, ülkenini ilerici ve gericileri yok, bu ülkenin namusluları ve namussuzları var sözünü aldım. Bugün nasıl olduğumuz değil, vatanı ne kadar sevdiğimiz önemlidir. Benim siyasete dönmemin en önemli nedenlerinden biri inşaatını yaptığımız bir amcanın sözleridir. Bana dedi ki,”Kızım çıkmadın ya 15 senedir bunun mahşerde hesabını verirsin.15 senedir biz senin gözlerine baktık. Bu kız çıkarsa bir şeyler yapar dedik”dedi. Bende bu sözler üzerine müracaat dosyasını hazırladım ve AK Parti Denizli Milletvekili aday adaylığına başvurumu yaptım”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.