enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5580
EURO
34,9582
ALTIN
2.440,16
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

AK Parti Çameli İlçe Teşkilatı Sahaya İniyor

AK Parti Çameli İlçe Teşkilatı Sahaya İniyor
A+
A-

AK Parti Çameli İlçe Başkanlığı Mahalle başkanlarının ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla istişare toplantıları düzenledi.

AK Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz başkanlığında ilk olarak Sarıkavak,İmamlar,Belevi,Kocaova Mahallesinin Mahalle Başkanlarının ve yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla yapılan istişare toplantısında durum değerlendirmesinin yanı sıra, 2019 seçimlerine yönelik çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu .

İstişare toplantılarına ilişkin bir açıklama da bulunan Ak Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz; 6. Olağan İlçe Kongremizin ardından 31 Mahallemizin tümünde mahalle başkanlarımızı ve yönetim kurulu üyelerimizi belirleme çalışmalarımıza başladık. Birçok mahallemizde aynı mahalle başkanlarımızla yola devam ederken, bazı mahallelerimizde değişiklikler yaptık. Görevine devam eden ve değişen başkanlarımıza bugüne kadar AK Parti’ye verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni Mahalle Başkanlarımıza ve yönetimlerine de görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

”Liderimizin bizlere olan inancını boşa çıkarmamış oluruz”

İstişare toplantılarının teşkilatların ne kadar diri ve göreve hazır olduklarını ölçmek adına önem arz eden toplantılar olduğunu kaydeden İlçe Başkanı Gököz” Teşkilatların her zaman için en üst kademesi ile en alt kademesi birlik ve beraberlik içerisinde olmalıdır. Mahalle yönetimlerimizin AK davanın gücüne güç katma inancında olduğunu görmek bizim gücümüze de ayrı bir güç katmaktadır. Mahalle başkanlarımız her zaman dikkatli olmalıdır. Mahallelerde gerçekleşen en ufak olumsuzluktan teşkilatımızın haberi olmalıdır. Sizler bizlerin mahallelerdeki gözümüz kulağımızsınız. Şayet görevimiz boyunca insanlarımızın yüzünü güldürebiliyorsak onlara faydalı hizmetlerde bulunabiliyorsak işte o zaman bizler üzerimize yüklenen sorumluluğu tam olarak yerine getirmiş ve liderimizin bizlere olan inancını boşa çıkarmamış oluruz, dedi.

”İnanıyoruz ki 2019 seçimlerinde de durmak yok yola devam demeye de devam edecektir”

Sözlerine önümüzde çok önemli olarak gördüğümüz 2019 seçimleri var diyerek devam eden AK Parti Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz;” Hem yerel de hem de genelde olmak üzere Çameli teşkilatı olarak seçimlere çok iyi hazırlanmalıyız. Siyasette yetkiyi verende alanda millettir. AK parti olarak sadece seçimden seçime anlayışıyla değil, her zaman milletimizin yanında yer aldık. Millet ne derse o dur dedik. Milletimiz bize 2002 yılından bu yana durmak yok yola devam demektedir. İnanıyoruz ki 2019 seçimlerinde de durmak yok yola devam demeye de devam edecektir ,dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.