enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4126
EURO
34,8222
ALTIN
2.432,20
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Ak Parti Danışma Meclis Toplantısı’nda Yerel Seçimler Konuşuldu

Denizli AK Parti Danışma Meclis Toplantısı bugün Merkezefendi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Denizli’nin önde gelen siyasetçilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Ak Parti İl Teşkilatı yerel seçimlerde daha çok çalışacaklarını belirtti.

A+
A-

Denizli Ak Parti Danışma Meclis Toplantısı, pek çok önemli siyasetçinin de katılımıyla Merkezefendi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ak Parti Denizli Milletvekilleri’nden Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Ak Parti İl Teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Yerel Seçimlerde Hizmette Daha Hızlı Olacağız

Yapılan toplantıda Denizli Ak Parti’nin yerel seçimlerde canla başla çalışmaya devam edeceklerinin üzerinde duruldu. Vatandaşlar için huzur ve güven ortamının korunması için daha çok çalışacakları belirtildi.

Zeybekci muhalefete karşı sert ifadelerde bulundu:

“Muhalefet partisi seçim startı verdiğini söylüyor. Biz her zaman halkımızın içinde olduğumuz için bizim böyle bir başlangıca ihtiyacımız yok. Onlar  roll icabı oradalar.Biz start vermiyoruz. Biz her zaman halkın içindeyiz. Onlar örneğin Kapalı çarşıya cuma vakti gidiyor. Ekonomi böyle kötü diye açıklamalar yapıyor. Bilmiyorlar ki kapalı Çarşı esnafı Cuma’ya gitmese bile dükkanlarını saygıdan kapatıyor. Her yaptıkları iş böyle sırıtıyor. Bu seçimlerde mazeret yok. Tüm belediyeleri alacağız. Kutlu davada görev almış olan her fert bu seferberlikte olacak. Malımızla canımızla 30 Mart 2019 seferberliğinde yer alacağız.2019 Türkiye’nin yeniden ayağa kalktığı bir dönem olacaktır” dedi.

Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de konuşmada bulunduğu toplantıda hizmet etmeye başlayacaklarını değil, başlattıkları hizmete son hızla devam edeceklerini belirtti. Zeybekci, güçlenen Denizli’nin yeni hedef ve ihtiyaçlarını değerlendirdi.
Toplantıda Ak Partililerin yoğun katılımı dikkat çekti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.