enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
28°C
Denizli
28°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör:“Türk Milletine güveniyoruz”

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör:“Türk Milletine güveniyoruz”
31.10.2021
A+
A-

Danışma Kurul’un açılış konuşmasını yapan  AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, “AK Parti il teşkilatı her zaman birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde; planlı, programlı ve disiplin içerisinde 2023’e kadar vitesini yükseltecek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı yapacağız. Bunun aksini kimse düşünmesin. 2023’te bu aziz milletimiz, bir kez daha ‘Recep Tayyip Erdoğan’ diyecektir.

Çünkü biz AK Parti teşkilatı olarak gücümüzü aziz Türk Milletinden alıyoruz. Başkaları gibi gücümüzü içerideki ve dışarıdaki hain odaklarından asla almadık, bundan sonra da almayacağız. O hain odaklarını Türk milleti ile beraber 15 Temmuz’daki gibi yerle yeksan edeceğiz.

Hep seçimlerde ikinci olmayı hedef edinmiş bir genel başkan, yurt dışında Türk ordusunu terör örgütü guruplarla daha etkin mücadele etmemiz için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilen tezkereye evet dersek Cumhuriyet’e ihanet etmiş oluruz diyerek gaflet içerisinde açıklama yaptı.

Şimdi ben de şunu soruyorum: sizin ittifak içerisinde olduğunuz diğer parti evet dedi. Peki, siz nasıl ittifak içerisinde hareket edeceksiniz? Bunların açıklamalarını da göreceğiz. Kendi aralarında zaten birlik olmayanların sonu her zaman hüsrandır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.