enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3093
EURO
34,8037
ALTIN
2.415,53
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

AK Parti İl Başkanı Filiz’den ‘İttifak Bitti’ Açıklaması

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, bu gün Devlet Bahçeli’nin MHP Grup toplantısında ‘Cumhur İttifakı’ ile ilgili ‘Niyetimiz yok’ açıklamaları sonrası açıklama yaptı. Filiz, Ayrı Parti olarak farklı düşündüğümüz konular olsa da Cumhur İttifakı Milletimizin eseridir, yerel seçimlerde ise kendi adaylarımızla sahalardayız ” dedi.

AK Parti İl Başkanı Filiz’den ‘İttifak Bitti’ Açıklaması
A+
A-

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP lideri Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın parti grup toplantılarında yaptığı açıklamalar sonrası açıklama yaptı. Devlet Bahçeli’nin yerel seçimlerde ittifak kapısını kapatmasının ardından açıklama yapan Filiz “ Bizim referansımız millettir. Her zaman milletimizin sesine kulak veririz. Milletimizin razı olmadığı, vicdanen de kabul etmediği hiçbir düzenlemeden yana olmayız” dedi. Başkan Filiz konuyla ilgili devamla şu ifadelere yer verdi:

DEVLET KENDİSİNE KARŞI İŞLENEN SUÇLARI AF YETKİSİNE SAHİPTİR

MHP’nin meclise getirmek istediği af yasası ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Filiz, “Af bekleyen kişilerden ailelerinden bahsediliyor. Ama madalyonun bir de öteki yüzü var. Cezaevlerindeki bu kişilerin mağdur ettiği, canını yaktığı kişilerin aileleri de var. Bunların yanan yürekleri, acıları, mağduriyetleri ne olacaktır. İçeridekilerin hepsi kader mahkumu değildir ki. Hepsi devlete karşı suç işleyen değildir ki devletimiz af etsin. Vatandaşlarımıza karşı suç işleyenleri biz affedersek onların yüzüne nasıl bakacağız. Biz adil davranmaya mecburuz” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI MİLLETİMİZİN ESERİDİR

Cumhur İttifakı’nın büyük işler başardığına değinen Başkan Filiz; ”Değer verdiğimiz, önemli kazanımlardan biri olan bu ittifak bu zemini hazırlayan milletimizin bir eseridir. MHP ile son dönemde af, erken emeklilik, öğrenci andı gibi kimi hususlarda farklı düşündüğümüz görülüyor. AK Parti ve MHP ayrı partilerdir. Farklı düşündüğümüz konularda her birimiz kendi yolumuzu takip ederiz. AK Parti Türkiye’nin her bir köşesinde aday çıkarabilecek ve çıkardığı adaylarla da iddialı bir partidir. Belediyecilikteki başarımız, vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmet ve projeler ortadadır. Şehrimizde de AK Parti Belediyelerimizin vatandaşlarımıza kazandırdıkları tesis ve hizmetler ortadadır. Önümüzdeki yerel seçimler de de Gerek Büyükşehir Belediyemiz gerekse 19 İlçe belediyemiz de başarılı olarak 20 de 20 yapacağımıza şüphem yoktur.’ ifadelerine yer verdi.

MİLLETİMİZİN EN BÜYÜK VE EN ETKİLİ ANDI İSTİKLAL MARŞIMIZDIR

Andımız konusuna da değinen başkan Filiz; “ Danıştay öğrenci andından yetki aşımı yaparak bu düzenlemeyi iptal etmiştir. Milletimizin bunlarla meşgul edilmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Milli kimlik kapsayıcı olmalıdır, kuşatıcı olmalıdır, kimseyi dışlamamalıdır. Irkçılık bizim dinimizde yasaklanmıştır. Cumhurbaşkanımızın da grup toplantımızda vurguladığı üzere “ Milletimizin en büyük ve en etkili andı İstiklal Marşımızdır.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.