enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
20°C
Denizli
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

AK Parti Sarayköy’de Gezen ile yola devam! Yönetim kurulu ve il delegeleri belli oldu

AK Parti’nin Denizli’de 7. Sarayköy ilçe kongresi gerçekleşti. Mevcut İlçe Başkanı Volkan Gezen yeniden ilçe başkanı oldu.Gezen Sarayköy’de görevine devam eden ilk ilçe başkanı oldu. Yönetim kurulu ve il delegeleri belirlendi.

AK Parti Sarayköy’de Gezen ile yola devam! Yönetim kurulu ve il delegeleri belli oldu

AK Parti Denizli’de kongre heyecanı başladı. Babadağ’ın ardından Sarayköy’de de ilçe kongresi gerçekleşti. Sarayköy Belediye Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Kongreye; AK Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı.

VOLKAN GEZEN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Konuşmaların ardından seçime geçildi. 385 delege sandık başına gitti. Seçim sonucunda mevcut başkan ve ilçe başkan adayı Volkan gezen yeniden AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı oldu. Gezen Sarayköy’de görevine devam eden ilk ilçe başkanı oldu.

GEZEN:”YILLARDIR LİDERİMİZDEN GÖRDÜĞÜMÜZ HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA YÜRÜMEYE ÇALIŞTIK”

Volkan Gezen;” Kongrelerimiz her zaman düğünümüz oldu. Hepimiz aileyiz. Çok gururlu ve mutluyum. Aile desteği olmadan bu işi yürütmek çok zor. 3 Aralık 2017 kongresinde göreve geldik. Sarayköy için büyüklerimizden ne gördüysek, onları mahcup etmemek için çalışmalar yürüttük. Yıllardır liderlerimizden gördüğümüz hedefler doğrultusunda yürümeye çalıştık. Teşkilat olarak hedeflerimize her zaman bağlı kaldık. Teşkilat bir arada oldukça deviremeyeceğimiz dağ, aşamayacağımız zorluk yoktur. Bizler tek vucüt olarak yürümeye devam edeceğiz. Kongremiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ÖZBAŞ:”2023 HEDEFLERİNE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ”

Sarayköy Belediye BaşkanıAhmet Necati Özbaş; ” Sarayköyümüzde partimizin 7. Olağan Kongremizi gerçekleştiriyoruz. Heyecanımızı, coşkumuzu paylaşan partililerimize çok teşekkür ederim. “Türkiye için inandığın yolda yürü” sloganımız. Kongremizin ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. 2023 hedefine emin adımlarla yürüyoruz, yürümeye de devam edeceğiz. Kongreler benim için çok önemli. Kongreler hedeflerimize ulaşmak için, aile olmak, birlikteliği sağlamak için çok önemli. Göreve geldiğimiz günden bu yana Sarayköyümüz için, vatandaşlarımız için çalıştık. Çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YÖNETİM KURULU

1-AYSEL YAYLA
2-ESİN BAYRAKÇI
3-HÜSEYİN EKİN
4-MEHMET EMİN ÇİFTÇİOĞLU
5-MEHMET SAİT DİKİCİ
6-MUSTAFA KARAKAYA
7-MUSTAFA PAŞALIOĞLU
8-NEZİR ASLAN
9-ORHAN KILINÇ
10-ÖZGÜR KILIÇ
11-SELAHATTİN KARAOĞLANOĞLU
12-SERDAR ÖZDEMİR
13-ŞEREF AYYAVUZ
14-ZUHAL DOĞANÇAY

İL DELEGELERİ

1-VOLKAN GEZEN
2-AHMET NECATİ ÖZBAŞ
3-MUSTAFA ŞEN
4-MEVLÜT ARIK
5-MUSTAFA HORZUM
6-HAKAN GÜLTEKİN
7-SERGÜL YAĞIZ
8-NURİ COŞAR
9-SELAHATTİN ÖZÇİFTÇİ
10-ERSİN UZ
11-CENNET EĞERCİ
12-OZAN KONYA
13-FARMA DEMİRBAKAN KURT
14-DUYGU TURAN
15-ENGİN GÜLTEKİN
16-SÜLEYMAN KILINÇ
17-MUSTAFA İĞDELİ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.