enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4253
EURO
34,8258
ALTIN
2.399,42
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

AK Parti Temayül Heyecanı

AK Parti Temayül Heyecanı
05.05.2018
A+
A-

Adalet ve kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli İl Başkanlığı, milletvekili aday adayları arasında gerçekleştirilecek temayül oylamasını bugün gerçekleştirdi.

24 Haziranda gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için partilerde çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda AK Parti’den Denizli milletvekili aday adayı olarak başvuranlar arasında temayül oylaması gerçekleştirildi. Kırçiçeği Düğün Salonunda gerçekleştirilen ve bin 670 delegenin oy kullanmasının beklendiği yoklama öncesi milletvekili aday adayları ve beraberindekiler sabahın erken saatlerinden itibaren alana geldi. Kendilerine ayrılan bölümlerde stant açıp delegelerle tek tek ilgilenen aday adayları, tanıtım broşürlerini delegelere vererek temayül yoklamasında kendilerine oy verilmesini istedi.

 

”Çok başarılı bir dönem geçirdik”

AK Parti Denizli milletvekili aday adayı olan Mehmet Ali Haluk Değirmenci, temayül yoklamasının çok heyecanlı ve güzel geçtiğini söyledi. Değirmenci, “Çalışmalarımı tamamladım ve ilçe ziyaretlerimi tamamladım. Çok başarılı bir dönem geçirdik. Bugün temayül yoklamasına çok yoğun bir ilgi var, umarım güzel bir oy alırız. Buradaki halkımızın ilgisi çok güzel. Halkın bize ilgisi çok güzel, inşallah bir fark oluşturmuş olacağız. Seçilsem de seçilmesem de hizmetlerim devam edecek, Allah’ın izni ile hedefimiz 2023, hep beraber başarılı olacağız” dedi.

 

 

 

”Milletvekili adaylarımız kim olursa olsun biz hep birlikte kutlu davamız için yürüyecek ve çalışmalarımıza yorulmadan, dinlenmeden devam edeceğiz”

AK Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Avukat Hasan Oymak ise verdiği demeçte temayül çalışmalarının önemine değindi. Parti içi demokrasi kültürünün AK Parti’de önemli olduğunun altını çizen Oymak, “Bugün burada temayül için toplandık. AK Parti’nin tabanının ne düşündüğü bizler için çok önemli. Temayül sonuçları ve diğer aday belirleme çalışmaları da milletimizi kapsayacak ve onların istekleri doğrultuda olacaktır. Buradaki tüm aday adayı arkadaşlarımla birlikte şunu söyleyebilirim ki milletvekili adaylarımız kim olursa olsun biz hep birlikte kutlu davamız için yürüyecek ve çalışmalarımıza yorulmadan, dinlenmeden devam edeceğiz” dedi.

”Yeni Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi ile ülkemizi çok daha güzel günler bekliyor”

Aday Adayı Sezer Cihan ise “Bugün bütün Denizli Ak Parti teşkilatımız ile hep birlikteyiz. Üyelerimizi karşıladık, bir araya geldik. Teşkilatımızın temayülünün Partimiz ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Yeni Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi ile ülkemizi çok daha güzel günler bekliyor” dedi.

Mevcut 4 vekilin parti kararı gereği katılmadığı temayül yoklamasında İl Başkanı Necip Filiz oyunu kullandıktan sonra tüm aday adayları ile tek tek ilgilenerek başarılar diledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.