enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Vekil Tin “15 Temmuz ruhunu ilelebet yaşatacağız”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle mesaj yayımladı. Şahin Tin; “15 Temmuz 2016 gecesi milletçe tarihin en alçak saldırısına maruz kaldık. O gece vatan müdafaası için hiç düşünmeden milletimiz ile sokakları doldurduk, kalleşlere direndik, vatana göğsümüzü siper ettik. Vatan müdafaasında şehit düşen tüm kahramanlarımızı rahmetle yâd ediyoruz. 15 Temmuz ruhunu ilelebet yaşatacağız” dedi.

Vekil Tin “15 Temmuz ruhunu ilelebet yaşatacağız”
15.07.2023
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle mesaj yayımladı. Vekil Tin mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak “Ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunları asil milletimiz bir kez daha güçlü ve kararlı duruşuyla bozguna uğrattı” diyen Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin egemenliğini yaşatmak için milletin kahramanlık destanı yazdığını belirtti. Şahin Tin; “Aziz milletimiz 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inerek karanlık geceyi aydınlattı. Vatanımıza, milletimize, demokrasimize, birlik ve beraberliğimizi saldıran hainlere karşı milletçe hep birlikte tankın, tüfeğin, silahın karşısına korkusuzca çıktık. Milletimizin güçlü, dirayetli, samimi ve cesur duruşu ile ferasetli yaklaşımı karşısında hainler emellerine ulaşamadı. 15 Temmuz gecesi, vatanımızın muhafaza ve müdafaası için teyakkuza geçen asil milletimiz, ruhunu şeytana satanlara, ülkemizin yolunu saptırıp çıkmaz sokaklara sürükleyenlere hak ettiği dilden en ağır şekilde dersini verdi. 15 Temmuz gecesi aziz milletimiz tarihin en güçlü kalemiyle canıyla kanıyla ve direnişiyle bir kahramanlık destanı yazdı. Bizler milletimiz ile birlikte ecdat yadigârı bu mukaddes vatan topraklarına sahip çıkmaktan milim geri adım atmadık, atmayacağız” dedi.

“DENİZLİ, HAİNLERİN KİRLİ PLANLARINI YERLE YEKSAN ETTİ”

Denizli’nin de darbe girişiminde en önemli ve kritik bir nokta olduğunu belirten Vekili Tin; “Denizli’de o gece hemşehrilerimiz vatanımıza yönelen alçaklık karşısında susmadı. Sokaklara meydanlara indi. Biz de o gece Denizli’deydik. Vatandaşlarımız ile birlikte ülkemizin geleceğine kilit vurmak isteyen hainlere karşı meydanlarda, ilçelerde, sokaklarda ve şehrin her noktasında tarihe damga vuran güçlü bir savunma gerçekleştirdik. Çardak Havalimanı’na doğru harekete geçen asker elbisesi giymiş hainlerin oluşturduğu konvoyun önüne geçerek vatandaşlarımızla birlikte alçaklara geçit vermedik, hain planlarını bozduk. Milletimizle omuz omuza aynı safta devlet, millet, bayrak ve vatan uğruna mücadele ettik. Kalleş yapının Denizli’yi alet ederek organize ettiği kirli planlarını yerle yeksan ettik. Mübarek vatan topraklarını muhafaza ve müdafaa etmek için giyilen şerefli asker elbisesini eşkıyalık yapmak için giyenlere fırsat vermedik. Şanlı ordumuzu ele geçirmek isteyen, milletimize silah doğrultan habis yapılara pabuç bırakmadık. Ülkemize ve milletimize yönelen bu alçak saldırıyı milletimizin çelik bileğiyle bozguna uğrattık. Duamız odur ki; Rabbim bir daha ülkemize ve milletimize böylesi karanlık geceler yaşatmasın, ihanetlere ve hainlere geçit vermesin” dedi.

“NESLİMİZİN YOLU HEP AÇIK OLACAK”

Ezelden beridir hür yaşayan ve daima hür yaşayacak olanların bu cennet vatanın gerçek kahramanları olduğunu belirten Şahin Tin; “15 Temmuz gecesi milletimiz korku duvarlarını yıktı ve diriliş destanı yazdı. Türkiye’nin her yerinde ecdadımızın bize miras bıraktığı bu mübarek toprakları, kutlu değerlerimizi ve irademizi korumak için milletimiz büyük mücadele verdi ve canı pahasına korudu. Türkiye’nin karanlık gecelerde dahi esir alınamayacağını milletimiz cümle âleme duyurdu. Ülkemizi hak ettiği en güçlü ve başarılı noktaya taşımak için gayretimizden asla taviz vermiyoruz. Neslimizin yolu milletimizin gayreti ile hep açık olacak. Bekamız ve daha müreffeh yarınlarımız için hep birlikte daha çok çalışıyoruz, çalışacağız. Aziz milletimizin açtığı demokrasi kapısı bir daha asla kapanmayacak. Aziz şehitlerimize verdiğimiz sözü yerine getirmek en öncelikli vazifemizdir. Kutsal değerlerimiz uğruna ömründen, canından vazgeçerek ebedi âleme göç eden aziz şehitlerimizi saygı, hürmet, rahmet, minnet ve dualarla yâd ediyoruz. Gazilerimizden Allah razı olsun. Milletimiz var olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.