enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5309
EURO
34,9239
ALTIN
2.438,07
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

AK Parti’de 4 İlçe Başkanı İstifa Etti!

Denizli’de AK Parti’nin 4 ilçe başkanı görevlerinden istifa etti. İlçe belediye başkanı için adayların belirlenmesine az bir zman kala gelen bu istifalar soru işaretlerini beraberinde getirdi.

AK Parti’de 4 İlçe Başkanı İstifa Etti!

AK Parti Denizli’de 4 ilçe başkanı bu gün itibari ile görevlerinden istifa etti. Bozkurt İlçe Başkanı Ahmet Bayar, Buldan İlçe Başkanı Hasan Çoşan, Çardak İlçe Başkanı Mehmet Pala ve Tavas İlçe Başkanı Hüseyin İnamlık bu gün itibari ile görevlerden ayrıldı.Bozkurt, Buldan, Çardak ve Tavas ilçe başkanlarının istifa etmesinin ardından AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz konu ile ilgili bir açıklama yaptı. İstifaların Genel Merkez tarafından istendiğini belirten Filiz, ilçe başkanı olarak görev yapan 4 isime de verdikleri hizmetten dolayı teşekkür etti.

‘İSTİFALAR GENEL MERKEZİN TAKDİRİ’

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 4 istifanın ardından yayınladığı açıklamada,

‘2019 Mahalli Seçimlerinde AK Parti kadrolarında yer almak isteyen Partililerin ve vatandaşların yoğun bir teveccühü ile karşılaştık. Genel merkezimizin takdiriyle 4 ilçe başkanımız görevlerinden ayrıldı. Bozkurt İlçe Başkanımız Ahmet Bayar, Buldan İlçe Başkanımız Hasan Çoşan, Çardak İlçe Başkanımız Mehmet Pala ve Tavas İlçe Başkanımız Hüseyin İnamlık Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyeliğine aday olabilmek için başkanlıktan istifa ederek aday adayı oldular. Genel Merkezimiz tarafından bir atama yapılıncaya kadar; Bozkurt İlçe Başkanımız Ahmet Bayar’ın yerine vekaleten Kadir Cengiz, Buldan İlçe Başkanımız Hasan Çoşan’ın yerine vekaleten Naci Çomuk, Çardak İlçe Başkanımız Mehmet Pala’nın yerine vekaleten Mehmet Beşdağ ve Tavas İlçe Başkanımız Hüseyin inamlık’ın yerine vekaleten Hasan Hüseyin Büyüktarakçı görevlendirilmişlerdir. Aday adayı olan ilçe başkanlarımıza bugüne kadar ilçe başkanı olarak yapmış oldukları üstün hizmetler için teşekkürlerimi sunar, kendilerine ve onların nezdinde partimizin tüm aday adaylarına çıktıkları bu kutlu yolda başarılar dilerim’

ifadelerine yer verdi.

İl başkanı Necip Filiz’in açıklamalarının ardından AK Parti kulislerinden edinilen bilgiye göre 4 ilçe başkanının da belediye meclis üyeliği için istifa ettiği ifade ediliyor.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI DA İSTİFA ETMİŞTİ

Denizli’deki ilçe belediyelerinden ise dün istifa haberleri gelmeye başladı. Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapmayan ancak belediye meclis üyeliği için aday olacakları ileri sürülen 5 belediye başkan yardımcısının görevlerinden ayrılmıştı. Pamukkale Belediyesi Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan ve AdnanKaya; Merkezefendi Belediyesi’nden ise Ayhan Mazıoğlu, Hasan Kılıç, Yusuf Görgüç dün itibari ile görevlerinden istifa etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.