enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4676
EURO
34,7142
ALTIN
2.435,69
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

AK Parti’de İl Başkanları Değişiyor, Denizli’de Durum Ne Olacak?

AK Parti’de İl Başkanları Değişiyor, Denizli’de Durum Ne Olacak?
07.08.2017
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Ak Parti Genel Başkanlığı görevini üstlenmesinin ardından verdiği değişiklik sinyalleri parti kulislerinde gündemi tutuyor. Kongreler öncesi iddialara göre 5 il başkanının görevi değiştirilecek. Ardından gerçekleşek ilçe ve il kongrelerinde hangi illerde değişimler gerçekleşeceği ve Denizli il Teşkilatı’nda durumun ne olacağı ise merak konusu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 Temmuz’da İl Başkanları ile gerçekleştirdiği toplantıda :”Belde, ilçe ve il teşkilatlarımızda yorgunluk, atalet, çözülme işaretleri gördüğümüz arkadaşlarımızın daha dinamik, gayretli, üretken, vizyoner arkadaşlarımızla nöbet değişimi yapmalarını arzu ediyoruz.” demişti.

Star Gazetesi AK Parti’de yaklaşan İlçe Başkanlığı değişimi öncesi 5 ilde İl Başkanlarının da değişeceğini iddia etti.
İlçe Başkanlarından Önce İl Başkanları Star gazetesinin haberine göre, ilk etapta 5 il başkanının istifalarını vermeye hazırlandığı kaydedildi. Önümüzdeki dönemde değişecek isimler arasında bazı büyükşehir il başkanlarının da olacağı bilgisi parti kulislerinde yoğun olarak dile getiriliyor.

AK Parti’de değişim süreci, önce ilçe başkanlıkları için yapılan detaylı çalışmayla start aldı. Değiştirilecek olan ilçe başkanlarının kimler olacağı, hem bölge milletvekilleri, hem ilin teşkilat başkanı, hem de ilçedeki ileri gelen STK’ların görüşleri doğrultusunda tespit edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantılarında detaylı şekilde masaya yatırılan kongre sürecinde değişimin en önemli ayağını ise hangi il başkanlarının değiştirileceği oluşturdu.

Denizli İl Başkanı Değişecek Mi?

AK Parti’de İlçe başkanlarının değişimi öncesi il başkanlarının değişeceği iddiası Denizli’de görevini yürüten ve kulislerde başarılı görülen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in görevine devam edecek mi sorusunu akla getirdi.
Necip Filiz’in Denizli’de aktif çalışmalar yürütmesi ve parti içindeki sağlam duruşu ile değişim yaşanacak il başkanları arasında olmaması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.