enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3105
EURO
35,0957
ALTIN
2.279,29
BIST
8.961,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Ak Parti’den istifa eden Kale Belediye Başkanı konuştu

Ak Parti’den istifa eden Kale Belediye Başkanı konuştu
23.06.2017
A+
A-

Dün sosyal medya hesabından Ak Partiden istifa ettiğini açıklayan Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla basın toplantısı düzenledi.

Erkan Hayla AK Parti'den istifasını açıkladı

Erkan Hayla

Basının karşısına geçen Hayla;” Dün sosyal medya hesabından partimden istifa ettiğimi duyurdum. Kesinlikle partime ve partinin politikalarına itirazım yok. Allah recep tayyip erdoğan ve devlet bahçe ligi başımızdan eksik etmesin.” diye konuştu.

Hayla’nın açıklamaları ise şöyle;

”İstifa kararım kesinlikle partimin politikalarına karşı alınmış bir karar değildir. Reis dünya ile savaşırken biz Denizli’de reisi sırtından vuruyoruz. Bu beni misli ile üzüyor. Defalarca kez dile getirdim, dinleyen olmadı. Hastaneler Birliğine yapılan atama bardağı taşıran son damla oldu. Bizlerin ne düşündüğü umurlarında değil. Bu dava için çırpınanlara fikri sorulmuyor. Denizli’de olan biteni ortaya koymak için biri kendini feda etmeliydi. Bu ben olayım istedim.Bir kelle gidecekse benimkisi gitsin. Fetö yurduna el koydum, başıma gelmedik kalmadı. Derdimi anlattım, Şahin Tin benden istifamı isteyip, benden dilekçe aldılar. O zaman bile partime küsmedim. Denizli’de siyaset tam olarak işlemiyor. Bakanı olan iller inanılmaz hizmet alırken biz alamıyoruz. Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden bir takımım var ama ben karşılaşmalarımı Tavas Kızılcabölükte oynuyorum. Saha yapılması için Spor Toto’ya başvuruyorum. Bir Cerrah için sağlık Bakanı’nın 15 dakikada bir arayanlar, saha yapılması için Spor Toto teşkilatını bir kere bile aramıyorlar. Halk da bana ”Başkanım seni yalnızlaştırıyorlar, seni sevmiyorlar diyor. Denizli birileri tarafından bilerek sola kaydırılıyor. Denizli’de CHP çok güçlü değil ama bunu yapıyorlar. İnşallah düzelir. İstifa dilekçemi bayramdan sonra partime vereceğim. Başka bir partiye geçmeyeceğim. Yola çıktıklarımı asla satmadım. Bağımsız olarak yoluma devam edeceğim.”

Denizli’de amir kimse onu kastettim

Hayla, bir basın organına verdiği demeçteki sözler hatırlatılması üzerine ”Müslümanların oyları ile amir olanlar müslümanları münafıklara boğduruyorsa o amire itaat etmem dedim” ve bu sözümle Denizli’de amir kimse onu kastettim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.