enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3904
EURO
34,7696
ALTIN
2.439,43
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Akgün’den Dikkat Çeken ‘Tek Taban’ Mesajı!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ndeki basın toplantısının ardından İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün’ün ‘aynı taban iki parti’ sözleri dikkati çekti.

A+
A-

Demokrat Parti Genel Başkanı (DP) ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal Denizli’de temaslarını sürdürüyor. Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirdiği basın toplantısının ardından İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Uysal, ‘Derinden bir ümitle 15 yıldır bir sabrın sonucu olarak ciddi bir enerji ortaya koymak için ve bunu kolaylaştırmak için, biz de demokrat parti olarak eşitli inisiyatifleri, irade birlikteliklerini, güç birliktelerini yapmaya gayret gösterdik. Ülkenin içinde bulunduğu huzursuz durumdan çıkaracak olan yegane unsurun siyaset olduğunu biliyoruz. Denizli’de de şirketlerin iflas ettiği, konkordato ilan ettiği, vatandaşın yoksulluktan yakındığı bir dönemi yaşıyoruz. Önümüzdeki toplumsal muhalefetin meşru alanlarını daha da genişletmeye ihtiyaç var. Bu sadece siyasi partilerde değil, her gittiğimiz yerde görüyoruz, Denizlimizde de görüyoruz’ dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Denizli’de Gündemi ve Yerel Seçimi Değerlendirdi

 

MİLLETVEKİLİ YASİN ÖZTÜRK’E BAŞARI DİLEDİ

Denizli İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk ile iletişimlerinin iyi olduğunu ifade eden DP Genel Başkanı Uysal, ‘Gerçekleştirilen bu siyasi mücadelede ortak paydaların siyasette ne kadar önemli olduğunu geçen genel seçimlerde gördük. Denizli’de de bu çaba ile Yasin bey milletvekili olarak seçildi. Kendisi ile mecliste fikir alışverişinde bulunma şansımız oluyor. Kendisine de çalışmalarında başarıla diliyorum’ dedi.

AKGÜN’DEN ‘İKİ PARTİ TEK TABAN’ VURGUSU

Ziyarette konuşan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün ise, DP Genel Başkanı’nın gerçekleştirdiği bu ziyaret ile ilgili, ‘Kendisi bize nezaketlerini ifade ediyor, çok teşekkür ediyoruz. Fakat kendisinin 16 Nisan ve 24 Haziran seçimlerinde gösterdiği nezaket bizimkinin yanında az kalıyor. Bu anlamda kendilerine ve Demokrat Parti ailesine teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.’ dedi. İl Başkanı Akgün’ün Azerbaycan kurucu başkanı Ebulfez Elçibey’in Türkiye hakkında söylediği ‘İki devlet tek millet’ sözüne atıfta bulunarak ‘biz de tabanı tek, teşkilat olarak iki parti olarak görülüyor’ sözleri oldu. ‘Tabandaki arkadaşların düşünceleri de bence aynıdır’ diyen Akgün, ‘İnşallah sınırları da kaldırırız en kısa zamanda daha güçlü olarak demokrasimizi kucaklarız’ sözleri dikkati çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.