enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2816
EURO
34,7012
ALTIN
2.394,02
BIST
10.325,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C

Akşener’in Adayı O Mu Olacak?

Akşener’in Adayı O Mu Olacak?
12.02.2018
A+
A-

Geçtiğimiz hafta sonu Meral Akşener’in katlımı ile gerçekleştirilen İYİ Parti İl Başkanlığı hizmet binasının açılışı ilginç bir detaya sahne oldu. Partiye katılan Beyhan Aslan’a Koray Aydın ve Aytun Çıray bir mesaj iletti.

Cumartesi günü yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen İYİ Parti İl Binası açılışı; Denizli siyasetinin duayen isimlerinden Beyhan Aslan’ın katılımı ile farklı bir boyut kazandı. Anavatan Partisi’nin en önemli kurmayları arasında yer alan ve 21. dönem milletvekilli olan Aslan’ın adı, uzun zamandır farklı siyasi partilerle anılıyordu.1948 Denizli Acıpayam doğumlu ve Ankara Hukuk Fakültesi mezunu olan Beyhan Aslan’ın ismi 2014 yerel seçimlerinde CHP ve MHP’nin Denizli Büyükşehir belediye başkan adayı olarak anılmıştı.


Teklifleri Kabul Etmemişti

Her iki partiden gelen teklifleri kabul etmeyen Beyhan Aslan, Meral Akşener’in Denizli ziyareti öncesi İYİ Parti’ye katılmıştı. Kararı ulusal medyada da ses getiren Aslan, cumartesi günü gerçekleşen açılış töreninde ”İYİ Parti ceketi” ile ilk kez sahnedeydi.

Aday O Mu?

İYİ Parti’nin önemli kurmaylarından Koray Aydın ve Aytun Çıray, Genel Başkanı Meral Akşener’in konuşması sırasında sahnenin yanına gelen Aslan’ı sahneye davet etti. Uzun uzun sohbet eden üçlüden Koray Aydın’ın Beyhan Aslan’ı kast ederek kullandığı cümle ise güne damgasını vurdu. Sahnede koyu bir sohbete tutuşan kurmaylar, açılış sonrası parti binasına geçmeyi beklerken Koray Aydın, Aytun Çıray’a dönerek ”Denizli’yi Beyhan Beyle alacağız” dedi. Bu cümle gülümsemelere sebep olurken, ”Beyhan Aslan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı mı olacak ?” sorusunu akıllara getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.