enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
28°C
Denizli
28°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Ankara’da ‘Pamukkale Zirvesi’.. Pamukkale CHP’de Kalacak!

Denizli’de Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının ardından merkez ilçelerden birinin de İYİ Parti’ye verileceği iddialarının ardından CHP milletvekilleri Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Ankara’da ‘Pamukkale Zirvesi’.. Pamukkale CHP’de Kalacak!
A+
A-

CHP Denizli’de merkez ilçeler ile ilgili çıkan İYİ Parti’ye verilecek iddialarının ardından Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirildi. Pamukkale Belediyesi için CHP’nin belediye başkan adayı olarak açıklanan Ahmet Divarcı ile birlikte CHP Denizli milletvekilleri Gülizar Biçer Karaca, Kazım Arslan ve Teoman Sancar ve CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

PAMUKKALE ADAYI GERİ ÇEKİLMEYECEK

Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşmelerde Büyükşehir belediye başkan adaylığının ittifak doğrultusunda İYİ Parti’ye bırakılmasının ardından Merkez ilçelerden birinin de İYİ Parti’ye verileceği iddiaları hakkında konuşuldu. Pamukkale’nin Denizli için önemli bir ilçe olduğunun altının çizildiği görüşmede Denizli heyetinin Pamukkale adayının geri çekilmemesi konusunda Genel Başkan Kılıçdaroğlu’dan söz alındığı ve bu doğrultuda CHP’nin Pamukkale ilçesi için seçim çalışmalarına hız vereceği öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun heyete Pamukkale ilçesinin CHP’de kalacağına dair söz verdiği ifade edildi. Bu görüşme ile İYİ Parti iddialarının yönünün değişeceği ve CHP’nin iki merkez ilçede de adayları ile seçime gireceği belirtiliyor.

PAMUKKALE’DE DİVARCI, MERKEZEFENDİ’DE ŞENİZ DOĞAN

CHP, Pamukkale ilçesi için belediye başkan adayını Ahmet Divarcı, Merkezefendi Belediye Başkan adayı’nı ise yapılan eğitim yoklamasından çıkan sonuç ile Şeniz Süzek Doğan olarak açıklamıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.