enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Araştırma Şirketi Denizli’de O Partiyi Favori Gösterdi!

Polimer.com’un kurucusu M. Günal Ölçer ve ekibi, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için partilerin ittifak yaptığı ve yapmadığı 13 senaryoyu araştırdı. 81 il ve 972 ilçenin her biri için tek tek incelenen sonuçlara göre Denizli’de hangi parti seçimleri kazanacak?

Araştırma Şirketi Denizli’de O Partiyi Favori Gösterdi!
19.11.2018
A+
A-

2019 yerel seçimi öncesinde çok farklı bir araştırma yapıldı. Polimetre.com’un kurucusu, siyasal veri analisti M. Günal Ölçer, T24’e, seçime sadece İstanbul özelinde bakıldığında farklı bir durumla karşılaşıldığını, AK Parti’nin HDP ile birlikte hareket etmesinin seçimi kazanmasına yeterken, sadece MHP ile iş birliği yapmasının seçimi kazanması için yeterli olmadığını söyledi.

MHP VE İYİ PARTİ İTTİFAKSIZ HİÇBİR İL KAZANAMIYOR

Yerel seçimlere herhangi bir partiyle ittifak yoluna gitmeden siyasi partilerin tek başına katılmaları halinde ortaya çıkan sonuçlar da oldukça çarpıcı. Buna göre, İyi Parti, hiçbir il ya da ilçede kazanamıyor. MHP, sadece 4 ilçe (Kırıkkale-Sulakyurt, Erzincan-Üzümlü, Osmaniye-Toprakkale ve Şanlıurfa-Harran) dışında hiçbir ilde kazanamıyor.

DENİZLİ’DE CHP’Yİ FAVORİ GÖSTERDİLER

Araştırma sonuçlarına göre Denizli’de AK Parti-MHP ittifakı yapılırsa seçimi CHP-İYİ Parti ittifakının kazanacağı, AK PARTİ-HDP İtifakı yapılırsa seçimi CHP’nin kazanacağı, AK Parti’nin tek başına girmesi halinde ise yine CHP’nin önde olacağı öne sürüldü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.