enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Aslan Siyaset Sahnesine Geri Dönüyor

Aslan Siyaset Sahnesine Geri Dönüyor
10.05.2018
A+
A-

Denizli’de siyaset camiasının önde gelen isimlerinden olan Beyhan Aslan aktif siyasete geri dönüyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı aday adaylığı başvuru ile İyi Parti Denizli Milletvekili aday adayı olan Aslan’ın siyasi deneyimi ile Millet İttifakı için Denizli’de birleştirici bir güç oluşturacağı kulislerde konuşuluyor.

21. Dönem Milletvekili, İyi Parti Danışma Kurulu Üyesi, Denizli’nin önde gelen siyasetçilerinden ve Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı’nı (TÜKÇEV) kurucusu Beyhan Aslan siyaset sahnesinden bir süre uzak kalmasının ardından tekrar aktif olarak siyasette rol alıyor. İyi Parti’den Denizli Milletvekili aday adaylığını açıklayan Aslan’ın adı 2014 Yerel Seçimlerinde CHP’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığında uzun süre konuşulmuştu.

Milletvekili Aday Adayı

Aslan’ın ismi daha sonra İYİ Parti’nin kuruluş sürecinde sıkça medyada yer bulmuş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Denizli ziyaretinde yakınındaki kişilere,”Denizli’yi Beyhan Bey ile alacağız” dediği iddia edilmişti.
Bu sürecin ardından İYİ Parti’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak uzun süre kamuoyunda yer alan Aslan, İYİ Parti Denizli Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaparak siyasette tekrar aktif rol almalacağını gösterdi.

21. Dönem Anavatan Partisi Denizli Milletvekilliği de yapan Aslan, döneminde uzun süre partisinin grup başkan vekilliğini de yürütmüştü. Aslan’ın siyasi deneyiminin ve çalışmalarının yeni dönemde parti ve ittifak çalışmalarında birleştirici güç olacağı kulislerde konuşuluyor. Deneyimli siyasetçinin parti içi dengeleri ve çalışmaları koordine edebileceği ve Parti’nin beklenenden daha iyi bir sonuç alabileceği söylemleri kamuoyunda dolaşıyor.
Beyhan Aslan’ın gazetemiz muhabirlerinden Can Tatar’a verdiği demeçte önümüzdeki günlerde Denizli’ye geleceğini ifade etti. Denizli’de eski dostlarla buluşacağını dile getiren Aslan, “24 Haziran’da işi tamama erdirmek için Millet ittifakı olarak çok çalışacağız” dedi.

BEYHAN ASLAN KİMDİR?

Beyhan Aslan, 1948 yılında Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde doğdu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

Uzun yıllar serbest avukat olarak çalıştı. 21. Dönem Denizli Milletvekili olarak Meclis’e girdi ve uzun süre partisinin grup başkan vekilliği görevini sürdürdü. Siyasi yaşamı sonrası, 7 Mayıs 2007 yılında Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı’nı (TÜKÇEV) kuruluşundayer alarak bu alanda faaliyet yürütmeye başladı. Ayrıca 2013 yılı Nisan ayı içerisinde Güvenilir Gıdalar Vakfı’nı da kurarak hayata geçiren Aslan, halen her iki vakfın da Mütevelli Heyet Üyesi görevlerini yürütmektedir. Birçok sivil toplam örgütünde de aktif görevlerde yer alan Aslan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.