enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3934
EURO
34,7795
ALTIN
2.397,20
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Aziz Kocaoğlu Sosyal Belediyeciliği Anlatmak için Denizli’de

Denizli İl Başkanlığı tarafından ‘Bilgi Çağında Sosyal Belediyecilik ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’nun 2. gününün ilk konuğu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu oldu.

Aziz Kocaoğlu Sosyal Belediyeciliği Anlatmak için Denizli’de
21.10.2018
A+
A-

Denizli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Bilgi Çağında Sosyal Belediyecilik ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’ 2.günü Dedeman Park Otel’de başladı. Sempozyuma Denizli CHP İl Başkanı Mahir Akbaba’nın yanı sıra CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan,İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, belediye başkan aday adayları ve partilililer katıldı.

KOCAOĞLU:”UMARIM BİZİM DE BİR NEBZE FAYDAMIZ OLUR”

Sempozyum öncesinde Denizli Deda Haber’e konuşan Aziz Kocaoğlu:”Denizli İl Başkanlığımızın düzenlediği bu sempozyuma benide konuşmacı olarak çağırdılar. Dünde İzmir’de Tarım Fuarımız vardı. Oradaki etkinliklerimizden sonra bu faydalı sempozyum için Denizli’ye geldik. Uzun yıllardır İzmir’de gerçekleştirdiğimiz sosyal belediyeciliği bugün burada arkadaşlarımıza yenibaşkan adaylarına anlatacağız. Umarım bizimde bir nebze faydamız olur”dedi.

Aziz Kocaoğlu’nun yanısıra CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, CHP’nin tanınmış simalarından ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen Arif Balkanay, CHP Büyükşehir Meclis üyesi Mustafa Çallıca,CHP’nin tanınmış isimlerinden Selahattin Koçdemir ve Merkezefendi Belediye Başkanı aday adayı Sedat Demirci Denizli Deda Haber’e açıklamalarda bulundu.

ARSLAN:”YOL HARİTAMIZI BELİRLEYECEĞİZ”

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan:”Çağımız bilgi çağı. Sempozyumumuzun adı da ‘Bilgi Çağında Sosyal Belediyecilik ve Yerel Yönetimler. Bugünde sosyal belediyeciliğin nasıl olması gerektiğine yönelik bir sempozyum yapıyoruz. Burada eski ve mevcut belediye başkanlarımızın görüşlerini, düşüncelerini almak, seçim öncesinde adaylık sürecinde görüşlerini almak için buradayız. Buradan çıkacak sonuç itibariyle belediye başkan adaylarımızın nasıl belirleneceğine, kampanyaların nasıl yürütüleceği, halkımızla hangi tür ilişkilerin kurulması gerektiği doğrultusunda değerlendirmeler yapıyoruz. Tabi seçildikten sonra daha iyi hizmet nasıl verilebilir, imkanlar nasıl hesaplı kullanılabilir hakkında değerlendirmeler yapıyoruz. İki günlük sempozyumdan çıkacak sonuç çerçevesinde yol haritamızı belirlemiş olacağız”dedi.

BALKANAY:”CHP SOSYAL BELEDİYECİLİKTE HER ZAMAN ÖNCÜ OLMUŞTUR”

Arif Balkanay:”Biliyorsunuz Türkiye’de sosyal belediyeciliği CHP’li belediyeler tarih yazarak olgunlaştırmıştır. CHP her konuda öncüdür. Özellikle dar gelirli vatandaşların barınması,beslenmesi,ulaşımı ile ilgili geçmişten bu yana hep çalışmalarımız her zaman öncü olmuştur. Biliyorsunuz ki çağımızı bilgi çağı, bizim sosyal demokrat belediyecilik anlayışını bu çağa uygun hale getirmek için yine tarihsel bir öncü sorumluluğumuz var. Bu çalıştaylar tamda ona hizmet ediyor. Duayen belediye başkanlarımızı, parti yöneticilerimiz kendi pencerelerinden deneyimlerini bizlerle paylaşıyorlar. Amacımız tüm ülkede çağdaş bir Türkiye ve kentleşme iklimi yaratabilmek”dedi.

ÇALLICA:”MART’TA DENİZLİ CHP’Lİ BELEDİYE TARAFINDAN YÖNETİLİCEK”

Mustafa Çallıca:”Denizli il başkanlığımızın yerel seçimler yaklaşırken böyle bir sempozyum düzenlemesi Denizli için bir farkındalık yarattı. Bu yerel seçimler süreci içerisinde en doğru başkan,ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri Denizli’nin hakettiği bir yerel yönetimi kurabilmek için çalışıyoruz. Burada komşu illerde CHP’li belediye başkanlarımızı Denizli’de misafir ediyoruz. Onları dinleyerek feyz alıp, ufuk alıp Denizlimize en iyi hizmeti vermek için çalışağız. Mart’ta Denizli CHP’li belediye tarafından yönetilecek”dedi.

KOÇDEMİR:”BÖYLE BİR TOPLANTI BİZİM İÇİN AVANTAJDIR”

Selahattin Koçdemir:”Belediyecilik genel yönetimlerin alt uygulama alanları. Biz bu seçimlerde üretim odaklı, üreterek paylaşma, halkı üretimin içerine katma odaklı bir belediyeciliği Türkiye’ye rol model olan belediyelerimizin önderliğinde Denizli’yi de katarak devam etmek istiyoruz. Tabi bu çok iyi projelendirme çok iyi kadrolarımızla olacak. Bu süreçte il başkanlığımızın böyle bir toplantı yapmasını bizim için bir avantajdır”dedi.

DEMİRCİ:”MERKEZEFENDİ’NİN SORUNLARINA DERMAN OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM”

Sedat Demirci:”Öncelikle ben il başkanımıza ve il yönetim kurulumuza böyle güzel bir sempozyum hazırladıkları için teşekkür ederim. 2 gündür dolu dolu bilgilerden faydalanıyoruz. Dün Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün, Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun bizlerle birlikteydi. Bilgilerinden ve deneyimlerinden faydalandık. Denizli’de yerel seçim dostça,kardeşçe, barış içinde Denizli’yi Denizli halkı ile birlikte yönetmek için el ele verelim. Bu Denizli bizim, başka Denizli yok. Marka bir mşehir yaratalım. Tüm siyasetçilerin bu dili bu üslubu kulanacağına inanıyorum. Ben bu yola çıkarken bütün öğrencilerimizin, işçilerimizin, köylülerimizin Merkezefendi’nin sorunlarına derman olmak için yola çıktım”dedi.

‘Bilgi Çağında Sosyal Belediyecilik ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’nun 2. gününün programı şu şekilde:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya,, Tarım Politikaları ve Tarım Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal ve CHP’li Burdur Belediye Başkanı ve Eskişehir Odunpazarı Belediye başkanlarının konuşma yapacak. Ardından ‘Bilgi Çağında Sosyal Belediyecilik ve Yerel Yönetimler Sempozyumu’ sona erecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.