enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Bahtiyar ve Arslan Acıpayam’ı Fethetti!

Millet İttifakı CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ile birlikte Acıpayam’da vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe merkezini karış karış dolaşan iki aday Arslan ve Bahtiyar, Denizli ve Acıpayam’daki sorunları çözmeye talip olduklarını belirterek, Acıpayam’da Alim Arslan’a Denizli Büyükşehir’de ise Ümit Bahtiyar’a destek istedi.

Bahtiyar ve Arslan Acıpayam’ı Fethetti!

Millet İttifakı CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ile birlikte Acıpayam’da seçim çalışması gerçekleştirdi. Acıpayam’da vatandaşlar ile bir araya gelen iki adaya CHP Denizli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Ramazan Yılmaz, İYİ Parti İlçe Başkanı Muzaffer Akyol, Eski Acıpayam Belediye Başkanı Sefer Demir,  İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı İlknur Aydınhan, Millet İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte CHP ve İYİ Parti ilçe teşkilatları eşlik etti.

BİÇER KARACA, BAHTİYAR VE ARSLAN ACIPAYAM HAYVAN PAZARINI ZİYARET ETTİ

Millet İttifakı CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan, İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile birlikte Acıpayam turuna günün erken saatlerinde Acıpayam Hayvan Pazarı’nda başladı. Hayvan üreticileri ile sohbet eden Bahtiyar ve Arslan, 31 Mart’tan Üreten Denizli projeleri ile yaşadıkları bu sıkıntı süreçlerin üstesinden geleceklerini ifade ettiler. Hayvan Pazarı’nda vatandaşların dertlerini de tek tek dinleyen iki aday, 1 Nisan’dan sonra ‘Bambaşka bir Acıpayam’ sözü verdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Arslan ve Bahtiyar’a eşlik eden Biçer Karaca’da Millet İttifakı’nın iki adayına destek istedi.

ARSLAN’DAN ACIPAYAM PAZARYERİ’NE ISITMA SÖZÜ

Acıpayam Hayvan Pazarı ziyaretinin ardından, Acıpayam Pazaryeri’ne geçen Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı Alim Arslan ve Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, burada da Pazar esnaflarını tek tek selamladı, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Acıpayam için kendisi için destek isteyen Arslan’a, Denizli Büyükşehir için de Millet İttifakı Adayı Bahtiyar’a destek istedi. Bir Pazar esnafının Acıpayam Pazaryeri’nin çok soğuk olduğunu bunun çözülmesini istemesi üzerine Arslan, ‘Hiç merak etmeyin buradaki ısıtma sorununu çözeceğiz, burayı ısıtacağız’ diyerek seçilmesi halinde yapacağının teminatını verdi.

‘MAŞALLAH HERKES ‘ALİM, ALİM’ DİYOR’

Acıpayam’ın sevilen iş adamlarından olan Millet İttifakı CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan’a vatandaşların gösterdiği ilgi görülmeye değerdi.  Alim Arslan’la selfie ve fotoğraf çekinmek isteyen vatandaşların isteklerini kırmadı. Acıpayam Pazaryeri’nde gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında vatandaşların ‘Bizim Alim’ diyerek karşılamalarına dikkat kesilen Bahtiyar, Alim Arslan’a dönerek ‘ Maşallah Acıpayam senin arkanda. Herkes Alim, Alim diyor’ dedi.

‘HER MHP’LİNİN GÖNLÜNDE BAŞKAN ÜMİT BAHTİYAR VARDIR’

Acıpayam Pazaryeri ziyaretlerinde dikkat çeken bir detay daha vardı.  Biçer Karaca, Bahtiyar ve Arslan, Pazar esnaflarını selamlarken, Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bahtiyar’ın elini sıkan bir vatandaş, , ‘Her Milliyetçi Hareket Parti’linin gönlünde Başkan Ümit Bahiyar vardır’ diyerek 31 Mart’ta Bahtiyar’ın yanında olduğunu söyledi. Ümit Bahtiyar, bu sözleri söyleyen vatandaşa teşekkür etti.

KAZANLARIN BAŞINA GEÇİP ACIPAYAMLILARA TARHANA ÇORBASI İKRAM ETTİLER

Acıpayam Pazaryeri ziyaretinin ardından Acıpayam Dernekler Birliği (ADEBİR)’nin 18 Mart Çanakkale Zaferi için gerçekleştirdiği etkinliğe katılan Biçer Karaca, Bahtiyar ve Arslan burada ADEBİR yöneticileri ile bir araya geldi. Etkinliğe Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer ve Acıpayam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Hulusi Şevkan da katıldı. Etkinlikte Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve ADEBİR Başkanı Prof. Dr Turgut Tok etkinlik çerçevesinde bir konuşma yaptı. Çanakkale Zaferi’nin önemini anlatan bir konuşma gerçekleştiren Prof. Dr. Turgut Tok’un ardından Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer ve CHP Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Çanakkale Zaferi hakkında birer konuşma yaptılar. Acıpayam Belediye Başkanı adayları Arslan ve Şevkan seçim sürecinde olmaları nedeniyle konuşma gerçekleştirmemeyi tercih etti. Konuşmaların ardından etkinliğe gelen Acıpayamlılara etkinlik çerçevesinde dağıtılan Tarhana çorbası ikramı yaptı. Milletvekili Biçer Karaca, Büyükşehir adayı Bahtiyar, ve Acıpayam Belediye Başkan Adayı Arslan, bizzat tarhana kazanlarının başına geçerek kepçelerle tarhana çorbası ikram etti.

‘ACIPAYAM’IN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ ALİM ARSLAN’

ADEBİR’in gerçekleştirdiği etkinliğin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve Millet İttifakı Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan, ilçe merkezinde bulunan bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla birlikte çay içen ve sohbet eden Milletvekili Biçer Karaca, Büyükşehir Adayı Bahtiyar ve Acıpayam Belediye Başkan Adayı Arslan, burada 31 Mart Yerel Seçimlerinin Denizli için öneminden bahsetti. Denizli’nin sulama sorunu ile ilgili geliştirdikleri projeleri vatandaşlarla paylaşan Bahtiyar, Denizli’nin 5 yıl içerisinde sulama sorunun ortadan kaldıracaklarının sözünü verdi. Acıpayam’ın sorunlarının çözümünün de Alim Arslan’da olduğunu söyleyen Bahtiyar 31 Mart’ta Arslan’ı Acıpayamlının adresi olarak gösterdi.

‘SORUNLARI BİLİYORUZ, 1 NİSAN’DAN SONRA ÇÖZECEĞİZ’

Kahvehanede vatandaşlarla sohbetin ardından Acıpayam İlçe Merkezi’ndeki esnafları da sokak sokak, cadde cadde ziyaret eden CHP Genel  Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve Millet İttifakı CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan, vatandaşlara 31 Mart’ta Acıpayam ve Denizli’nin geleceği için Millet İttifakı’nın yanında olmaya davet etti. Ziyaretler esnasında Arslan’a, mahallelerinde su sorunu yaşadıklarını söyledi. Arslan’da mahallelerinin su sorunu olduklarını bildiklerini ve 1 Nisan’dan sonra millet takdiri kendilerine vermeleri halinde bu sorunları kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

‘OYUM ALİM ABİYE’

Esnaf ziyaretleri esnasında Büyükşehir Adayı Bahtiyar ve Acıpayam Belediye Başkan adayı Alim Arslan bir kuruyemiş mağazasını ziyaret etti. Kuruyemiş mağazasındaki esnaftan Arslan için destek isteyen Bahtiyar’a esnaf, ‘Oyum size özellikle Alim abiye’ diyerek Bahtiyar’a desteğini ifade etti.

Haber: Serkan ÖZKURT

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.