enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4519
EURO
34,7410
ALTIN
2.440,77
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Başkan Akbaba Tüm Denizlilileri Davet Etti

Başkan Akbaba Tüm Denizlilileri Davet Etti
10.05.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanlığı, Cumartesi günü açılış ve miting için gelecek olan CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin halk buluşmasına, yapılan açıklama ile tüm Denizlilileri davet etti.

Toplantı, CHP İl Binası’nda; CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Milletvekili Kazım Arslan, İl Başkanı Mahir Akbaba, 16 milletvekili aday adayı ve partililerin katılımı ile gerçekleştirildi.

“İçinden geçmekte olduğumuz bu çok özel süreçte birçok olayı çok hızlı şekilde yaşıyoruz. Ülkemiz ekonomisindeki olumsuz gidişat, yurttaşlarımızı ciddi şekilde etkileyen sosyal ve siyasal gelişmeleri hepimiz yakından izliyor ve kaygı duyuyoruz. Aynı kaygıyı uluslar arası alanda da görüyoruz” diyen Başkan Akbaba,  “Dünyanın geleceğini tehlikeye atabilecek pek çok olumsuz olayı peş peşe yaşıyor ve bu gelişmeler karşısında ülkemizi yönetenlerin yetersizliğine de tanık oluyoruz. İşte bu olumsuz gelişmelerin paralelinde ülkemizin bir anda içine sokulduğu seçim havasından çıkıp aydınlık ve güçlü duruşuyla hak ettiği yere gelmesi gerekmektedir” dedi.

Başkan Akbaba, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Bu gelişmelerin sonucu olarak katılacağımız Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi olarak görevimizin bilincinde sorumluluğumuzun farkındayız. Cumhuriyet Halk Partisi Denizli il Örgütü olarak yaklaşan seçimlerde gerek millet ittifakı olarak milletvekili seçimleri ve gerekse Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde görevimizi layıkıyla yapıp halkımızın beklentilerine karşılık vermek istiyoruz. Bu kapsamda yapılan çalışmaları bir parçası olarak Cumhurbaşkanı olarak Sayın Muharrem İnce’nin 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü ilimize yapacağı ziyaret ve gerçekleştireceği halk buluşması için hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce, 12 Mayıs Cumartesi günü saat 12:00’da Bozkurt Belediyesi’nin Güneş Santrali Açılış Törenine katılacak ve ardından 16:00’da Denizli 29 Ekim Bulvarı’nda halk buluşması gerçekleştirilecektir. Tüm Denizlili hemşehrilerimizi buluşmamıza davet ediyoruz”.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.