enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Başkan Filiz’den, Milletvekiliği Açıklaması

Başkan Filiz’den, Milletvekiliği Açıklaması
26.04.2018
A+
A-

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz; 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi Adaylık Başvuruları’nın 24 Nisan 2018 Salı ile 29 Nisan 2018 Pazar tarihleri arasında AK PARTİ Genel Merkezi‟ne veya İl Başkanlıklarına, alındı belgesi karşılığında, bizzat yapılacağını belirterek, İl Başkanlıklarımız, başka iller için yapılacak adaylık başvurularını da kabul edecek, başvuru yapmak isteyen adaylarımız  il başkanlıklarımıza hafta sonları da başvuru yapılabilecektir ” dedi.

 

Başkan Filiz yaptığı yazılı açıklamada başvurular ile ilgili şu detaylara yer verdi:

“Başvurular, İl başkanlıklarımızdan alınacak basılı formların veya partimizin www.akparti.org.tr  internet adresinde yer alan formların bilgisayar ortamında veya el yazısı ile doldurularak, başvuru için istenen belgeler de eksiksiz olarak eklenmek suretiyle yetkili mercilere bizzat yapılacaktır. Başvuru aidatlarımız Erkek aday adaylarından  6.000 TL,  kadın ve 18-25 yaş arası genç aday adaylarından  3.000 TL, engelli aday adaylarından  1.000 TL olarak belirlenmiştir. Başvuru aidatını yatırmayanların başvurusu işleme konulmayacaktır. Başvuru aidatı, Vakıflar Bankası, Ankara Yenişehir şubesinin  TR 2600 0150 0158 0072 9358 6808 nolu  AK PARTİ Genel Merkez hesabına yatırılacaktır. Banka dekontun da aday adayının T.C.Kimlik numarası ve adresi de yazılacaktır. Başvuru sırasında Arşiv kayıtlı adli sicil belgesi (Milletvekili adaylığı için olduğu belirtilerek adliyelerden veya e-Devlet üzerinden), Diploma fotokopisi , Nüfus cüzdanı sureti, Askerlik durum belgesi ,  İki adet vesikalık fotoğraf ve  Adaylık için istifası zorunlu olan kimselerin, ilgili mercilere sunulmuş istifa veya emeklilik dilekçelerinin fotokopisi de gerekmektedir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.