enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2595
EURO
34,7072
ALTIN
2.402,63
BIST
10.251,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C

Basmacı; “Adalet güneşi İstanbul’dan tüm Türkiye’ye yayılacak”

Basmacı; “Adalet güneşi İstanbul’dan tüm Türkiye’ye yayılacak”
10.07.2017
A+
A-

Adalet yürüyüşünün Maltepe mitingi ile tamamlanmasının ardından konuşan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, “Adalet güneşi İstanbul’dan tüm Türkiye’ye yayılacak” temennisinde bulunarak, “İstanbul’dan Denizli’ye de adalet geliversin gari” dedi. 

Melike Basmacı Adalet Yürüyüşü

Melike Basmacı Adalet Yürüyüşü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ankara Güvenpark’tan 25 gün önce başlattığı “Adalet Yürüyüşü” Maltepe’de yapılan mitingle sona erdi. İstanbul’un ilçelerinden ve il dışından gelen vatandaşlar miting alanına akın gitti. Yürüyüşte CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu yalnız bırakmayan isimlerden biri olan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, miting sonrasında genel hatları ile yürüyüşü değerlendirdi. “Bu yürüyüş aslında sadece bir yürüyüş değildir” diyen Basmacı, “Hergün başka yollardan yürüdük. Başka insanlarla tanıştık. Dilimizde başka türküler vardı ama biz hep adalet için yürüdük. Maltepe mitingi ile adaletin ışığının Türkiye’ye ulaşmasını sağlayacağız. Bu kadar kolay olmayacağını biliyoruz. Bugün bizlere terörist, fetöcü diye yakıştırmalarda bulunanlar var. Ancak bunlar önce kendi cvlerine baksın” dedi.

Melike Basmacı Adalet Yürüyüşü

Melike Basmacı Adalet Yürüyüşü

“Çok şey öğrendik”

Yürüyüş boyunca gördüğü tek şey kardeşlik, barış ve adalet isteği olduğunu aktaran Basmacı, “Bizimle yürüyen kadınlar, çocuklar, geleceğinden endişe eden gençler, askerler vardı. Müthiş bir süreç geçirdik. Çok şey öğrendik. Umarım adalet bir güneş gibi bütün ülkemize yayılacak. Genel Başkanımızı takdir etmemek elde değil, yaşına göre çok muazzam yürüdü. Şimdiye kadar yapılan en hümanist yürüyüştü. Hiçbir provokasyona yanıt vermedik sadece alkışladık. Onlara da bir gün adalet lazım olacak. Her şehirden insan mitingte buluştu. El ele, kol kola, yürek yüreğe hep birlikte şarkılar söyledik. Adalet güneşi İstanbul’dan tüm Türkiye’ye yayılacak.Hükümet çirkin yüzünü de gösteriyor. Önümüze tomalar koydular. çevremizi polisler çevirdi. Sanki genel başkanımızı bizlerden korudular. Yapılan her şeye rağmen biz yürümeye devam ettik” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.