enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3068
EURO
35,0599
ALTIN
2.307,54
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Basmacı: Amacınız Nedir ?

Basmacı: Amacınız Nedir ?
13.07.2017
A+
A-

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, “Ey Türk milleti, uğruna kan döktüğün bayrağın değiştiriliyor” çağrısında bulunarak “TRT yayınlarında bayrağımızı değiştiren zihniyet ne yapmaya çalışıyor?” sorusunu yöneltti.

 

15 Temmuz tarihinin yaklaşması ile birlikte çeşitli görseller kullanılarak insanların kafasının bulandırılmaya çalışıldığını ifade eden CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, TRT’deki görseli sert ifadelerle eleştirdi. Hilal içine konulmuş 15 ibaresinin bayrakla özdeşleştirilme gayretinde olunduğuna dikkat çeken Basmacı, “Geçmiş yıllarda dini ve milli bayramlarda bir TRT Türk Bayrağını kullanırdı. Şimdi ne olduysa garip bir görseli sanki bayrakmışcasına izleyenlerin beyinlerine kazıttırılıyor. Bunun altında yatan nedeni merak ediyoruz. Bu görseli kullanarak acaba Türk Bayrağını değiştirmenin bir zemini mi hazırlanmaya çalışıyor” dedi.

 

SORUMLULAR HESAP VERSİN

Algı yönetiminin yapıldığına dikkat çeken Basmacı, “Bizi biz yapan değerlerimizi, etnik kimlikler üzerinden milletimizi ayrıştırmayı hedefleyen ve bunu da büyük ölçüde başaran siyasi erk, eğer gerçekten bayrağımızı değiştirmek istiyor ve bunun önünü açan bir takım hareketler içinde oluyorsa buna milletimiz asla izin vermeyecektir. Buna ilk karşı çıkacak olan Cumhuriyetçiler, Atatürkçüler ve milletimiz olacaktır. Eğer ki, böyle bir niyet yoksa bunun altında art niyet aranmaması için bu görseli kullanan sorumlular hakkında işlem yapılmasını ve kamuoyunun aydınlatılması şarttır. Bu görsele karşı kalma lüksümüz yok. Sorumlular hesap versin” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.