enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Basmacı;“Adalet” tabelada kaldı

Basmacı;“Adalet” tabelada kaldı
25.08.2017
A+
A-

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, cumartesi günü yapılacak “Adalet Kurultayı” öncesinde konuştu. Basmacı, “İsminin başına adalet yazmakla adaletli davranıldığını mı düşüyorsunuz? Bu yanılgıdan acilen dönün. Toplumda açtığınız yaraları bir an önce kapatın” çağrısında bulundu.

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, cumartesi günü yapılacak “Adalet Kurultayı” öncesinde yaptığı değerlendirmede, kurultay ile ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini bildirdi. 26 Ağustos tarihinde Gelibolu tarihi yarımadasında Kocadere kamp alanında kurultay çalışmasının başlayacağını aktaran Basmacı, “Kurultayımız, 26-27-28-29 Ağustos tarihleri arasında devam edecek. Katılımın çok yoğun olmasını beklediğimiz kurultayda bir kez daha adaletle ilgili beklentinin ne kadar yüksek olduğunu bu çalışma sırasında da tespit etme olanağı bulduk. 8 ana konuda adaleti tartışacağız. 8 ana panel yapılacak. 8 ana panelde 44 panelist adalet konusunu tartışacak. Bu panellerin dışında 54 ayrı çalıştayımız daha yapılacak. 54 çalıştayda 540 konuşmacı adalet başlıklarını tartışacak” dedi.

 

“ADALET HERKESE LAZIM”

Çalıştay sonunda rapor çıkacağını bildiren Basmacı, kurultayı binlerce vatandaşın izlemesini beklediklerini de bildirdi. Basmacı, Türkiye’miz, CHP önderliğinde adaletli günleri yakalama konusunda kararlı mücadelesine devam edecek. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşünün devamı niteliğinde olacak bu kurultay ve çalıştay zincirinin  Türkiye’de özlemle beklenen adalete ulaşma adına önemli bir merhale olacaktır. Beklentimiz odur ki, CHP ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaktığı ve toplum zararında kabul gören bu kıvılcım, büyüyerek toplumsal bir reflekse dönüşecektir. Adalet olmayan bir toplumda geleceğe güvenle bakmak imkansızdır. Yurttaşlarımızın adalet sistemine olan güvensizliği kurumlar kadar devletin işleyişine de ters yansıyacaktır. Bunu da en son isteyen olan Cumhuriyet Halk Partililerdir. Adalet herkese lazım. İsminin başına adalet yazmakla adaletli davranıldığını mı düşüyorsunuz? Bu yanılgıdan acilen dönülmelidir. Toplumda açılan yaralar bir an önce kapatılmalıdır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.