enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4017
EURO
34,7549
ALTIN
2.432,80
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C

BBP İlçe Aday Adaylarını Açıkladı, Başkan Çiçek Merakla Beklenen İttifak Sorusuna Cevap Verdi

Büyük Birlik Parti(BBP) Denizli İl Başkanlığı gerçekleştirdiği basın toplantısı ile 8 ilçe aday adaylarını tanıttı. BPP İl Başkanı İlhami Çiçek aday adayı tanıtım toplantısının ardından soruları yanıtladı. Çiçek, merakla beklenen,”Cumhur İttifakı’na dahil olmanız durumunda, MHP’de olduğu gibi belirlediğiniz adayları geri çeker misiniz?” sorusuna cevap verdi.

19.12.2018
A+
A-

2019 Yerel Seçimleri öncesi BBP İl Başkanlığı’nda bugün gerçekleştirilen basın toplantısı ile Merkezefendi, Pamukkale, Serinhisar, Buldan, Çal, Honaz, Bozkurt ve Babadağ aday adayları açılandı. Buldan aday adayının sağlık sorunları nedeni ile katılamadığı toplantıda Büyükşehir ve kalan ilçe aday adaylarının kısa sürede açıklanacağı belirtildi.

BBP İL Başkanı toplantıda yaptığı açıklamada;”2019 yerel seçimlerinin Türkiyemize, İslam coğrafyasına,Denizlimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Biz Denizli BBP olarak yerel yönetimlere hazır olduğumuzu beyan etmek istiyoruz. Bugün hazır olan aday adaylarımızı tanıtıyoruz. Bazı ilçelerimizi ve büyükşehir aday adayımızı da önümüzdeki süreçte tanıtacağız. 15 Temmuz hain darbe girişiminni BBP, AK Parti ve MHP’nin beraber yürüttüğü Cumhur İttifakı’nın hala içinde yer aldığımızı belirtmek isterim. BBP olarak Cumhur İttifakı’nın ruhunu ters bir bir tavrımız olmayacaktır. Ancak bizim birde kendimize ait siyasi bir kimliğimiz var. Hilal ve gülümüz yerel yönetimlerde olmazsa olmazdır. Biz halkın teveccühünü yeniden almak gayasinde olduğumuz burada belirtmek isterim.

BBP’NİN AÇIKLANAN 8 İLÇE ADAYINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA!

BBP İl Binası’nda gerçekleştirilen aday adayı tanıtım toplantısı ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İlhami Çiçek ittifak ve Denizli üzerindeki iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı 336f7da8-c9dc-48a1-af06-1b27e9b6eaa9.jpg

BBP Denizli İl Başkanı İlhami Çiçek

”HİZMET ETMEK İÇİN AŞK VE ŞEVK DUYUYORUZ”

”2019 Yerel Seçimlerinde Denizli’de hedefiniz nedir?” sorusuna cevap veren Başkan Çiçek,”Bütün siyasi partilerin bir tek amacı vardır. Doğru siyaset, doğru proje üretmek ve memlekete hizmet etmek. BBP’nin de tek bir amacı vardır. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli için de hizmet etmek için aşk ve şek duyuyoruz”dedi.

”ADAYLARIMIZ KESİN BELİRLENİRSE GERİ ÇEKMEYİZ”

Cumhur İttifakı’na sadık oldukları ancak şuanda bir anlaşma olmadığı için kendi aday adaylarını belirten Çicek’e ”2019 Yerel Seçimleri için AK Parti ve MHP Cumhur İttifakı adı altında anlaşama sağladı. Bu durum üzerine MHP Denizli Büyükşehir’de belirlediği adayını geri çekti. Sizin parti içinde böyle bir durum söz konusu olur mu?” sorusuna cevap verdi. Çiçek,”Biz bugün aday adaylarımızı tanıttık. Adaylık net ve kesindir. Ancak aday adaylığı henüz kesin değildir. Biz BBP olarak bizi başka partilerin tavırları bizi ilgilendirmez. Bizim adaylarımız kesinleşirse aday dediğimizde geri çekmeyeceğiz”şeklinde konuştu.

BBP İl Başkanı İlhami Çiçek’in açıklamalarının tamamını videodan izleyebilirsiniz!

HABER:ORAL CAN TATAR

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.