enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
28°C
Denizli
28°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Biçer Karaca İmamoğlu’nu Seçimler İçin Honaz’a Davet Etti!

CHP Denizli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, dün Ekrem İmamoğlu’nun mazbata teslim töreninin gerçekleştiği Çağlayan Adliyesi’nde izdiham arasında bir camın patlaması sonucu yaralanmıştı. Biçer Karaca’ya geçmiş olsun ziyaretlerine gelen isimlerden biri de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. İmamoğlu ziyaretinde Biçer Karaca’nın Honaz seçimi için İmamoğlu’nu Honaz’a daveti dikkat çeken detay oldu.

Biçer Karaca İmamoğlu’nu Seçimler İçin Honaz’a Davet Etti!
A+
A-

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Çağlayan Adliyesi’nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mazbata almak için İl Seçim Kuruluna geldiği sırada yaşanan arbedede kırılan bir cam parçasıyla sol kolundan yaralandı.

EKREM İMAMOĞLU’NDAN ZİYARET

İstanbul Büşükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu mesaisinin ilk gününe başlamadan önce adliyede yaralanan CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’yı ziyaret etti. Bu ziyaretle ilgili larak İmamoğlu şu paylaşımda bulundu: “Dün adliyede mazbata alımı esnasındaki yoğunluktan kaynaklı talihsiz bir kaza geçiren Genel Başkan Yardımcımız Gülizar Biçer Karaca’yı ziyaret ederek kendisine ve diğer hastalara geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Acil şifalar diliyorum” dedi.

BİÇER KARACA, İMAMOĞLU’NU HONAZ SEÇİMLERİNE DAVET ETTİ

Geçmiş olsun ziyareti esnasında CHP Denizli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, İmamoğlu’nda Honaz’da iptal olan seçimden bahsetti. Biçer Karaca, İmamoğlu’na, ‘Honaz ilçemize sizi götüreceğiz. Orada seçim iptal oldu. Siz gelirseniz kazanacağız’ dedi. Bunun üzerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gülümseyerek ‘Öyle mi diyorsunuz?’ diye sordu. Bu sorunun üzerine Biçer Karaca, ‘Şimdi AKP’nin kasası nasıl İstanbul’sa, Denizli’nin kasası da Honaz.’ yanıtını verdi. Honaz’daki oy farkının ne kadar olduğu soran İmamoğlu’na Gülizar Biçer Karaca, ‘1 oyla kazanmıştık. Kısıtlı seçmen buldular bir tane. O da kendi seçmenleriydi zaten.’ diye yanıt verdi. İmamoğlu ise ‘ İyi olur her şey. Dur bakalım. Hani bir genç nasıl bağırıyor. ‘Her şey çok güzel olacak’ diye. Sayın Genel Başkan Yardımcım. O inanç çok güzel bir şey. Onu hiçbir zaman yitirmemek lazım. Her şey çok güzel olacak’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.