enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
21°C
Denizli
21°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Birtürk: Çal Belediye Başkanımız Fethi Akcan’ı Tebrik Ediyorum

Birtürk: Çal Belediye Başkanımız Fethi Akcan’ı Tebrik Ediyorum
12.08.2017
A+
A-

Birtürk: Çal Belediye Başkanımız Fethi Akcan’ı Tebrik Ediyorum

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk Pamukkale TV’de katıldığı Ahmet Deda ile Analiz programında Çal Belediyesi’nin örnek projelere imza attığını belirterek, “Ben bizzat Çal’a giderek domates seralarını gördüm ve bu genç yaşında muhalefet belediye başkanı olarak çok iyi çalışıyor. Ben Çal Belediye Başkanımız Fethi Akcan’ı tebrik ediyorum” dedi.

Ahmet Deda’nın program  konuğu olan Birtürk gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

[highlight]Cafer Birtürk’ten CHP’ye Takdir Geldi[/highlight]

[highlight]Birtürk’ten Çarpıcı Açıklamalar[/highlight]

[highlight]Cafer Birtürk Analiz’e Konuk Oldu[/highlight]

Denizli’nin ekonomisinin de değerlendirildiği programda Birtürk, Denizli’deki tarımsal faaliyeteler konusunda da açıklamalarda bulundu.

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk

Devletin Daha Çok Destek Olması Lazım

Geçmiş hükümetler döneminde özellikle Demirel zamanında tarım üreticilerine ciddi paralar ödendiğini ifade eden Birtürk, “ bu çiftçiyi ayakta tutmak için yapılırdı. Ben de Cankurtaran’da ceviz üretiyorum. Devlet bu konuda destek veriyor ama bu yapılan yatırım karşısında cüzzi bir rakam. Daha iyi üretim yapılması için kullanılan ilaç, gübre ve iş gücü için devletin destek olması lazım. Mesela bizim MHP olarak seçimlerde ciddi bir projemiz vardı. Çiftçinin kullandığı mazotu 1.75 TL’ye vereceğiz demiştik.

Malesef devlet buna yanaşmadı. Çünkü devletin mazottan inanılmaz bir geliri var. Bu kadar büyük vergi alıyorsun, Türkiye’nin dinamiği çiftçileri yok sayıyorsun” dedi.

Belediye Başkanı Olarak Çok İyi

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan

Çalışıyor

Diğer yandan Çal Belediye Başkanı’nın girişimleri ile Çal’da kurulan seraların önemli noktaya geldiğini ifade eden Birtürk, “Ben Çal Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Ben bizzat Çal’a giderek domates seralarını gördüm. Fethi Başkanımız genç yaşında muhalefet belediye başkanı olarak çok iyi çalışıyor. Buradan Fethi Akcan’ı tebrik ediyorum” dedi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.