enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Buldan’ı Kritik Bir Seçim Bekliyor!

CHP ve İYİ Parti’nin Denizli ve ilçelerinde ittifak görüşmeleri tamamlandı. Buna göre CHP ve İYİ Parti Denizli’de 3 ilçe ittifak dışında kendi adaylarını çıkarma kararı aldı.

Buldan’ı Kritik Bir Seçim Bekliyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in millet ittifakı kapsamında partilerinin il ve ilçelerde sürdüreceği stratejinin konuşulduğu görüşmelerde Denizli’de bulunan 19 ilçenin 3’ünde anlaşma çıkmadı. Merkez iki ilçe Pamukkale ve Merkezefendi’de anlaşamayan iki parti Buldan’da kendi adayları ile devam etme kararı aldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca

BİÇER KARACA AÇIKLAMIŞTI

CHP Buldan Belediye Başkan Adayı Hikmet Şenözen

Daha önce Denizli Deda Haber’in gündeme getirdiği ve İYİ Parti kaynaklarına göre de anlaşma sağlanması durumunda Buldan’da İYİ Parti’nin çıkaracağı adayın ittifak adayı olacağı iddia ediliyordu. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca Buldan’da CHP’nin adayı olan Hikmet Şenözen’in adaylığının çekilmeyeceği bilgisini Denizli Deda Haber’e aktarmıştı. Bu gün alınan ittifak kararı ile birlikte iki partinin Buldan’da ittidak konusunda anlaşamadığı bu nedenle her iki partinin de kendi adayları ile yola devam etmesi kararlaştırıldı.

Buldan Belediye Başkanı ve DP Belediye Başkan Adayı Mustafa Gülbay

BULDAN’DA ÇOK ADAYLI SEÇİM

İYİ Parti’nin Buldan’da Temel Başbuğ’u aday göstererek, Cumhur İttifakı adayı Mustafa Şevik, CHP Belediye Başkan Adayı Hikmet Şenözen, BBP Adayı Metin Erbölük, Mevcut Belediye Başkanı ve DP Belediye Başkan Adayı Mustafa Gülbay ile birlikte 31 Mart’ta belediye başkanlığı için yarışacağı belirtildi. Temel Başbuğ ile ilgili resmi açıklamanın da İYİ Parti tarafından bir kaç gün içinde yapılacağı öğrenildi.

İYİ Parti Buldan Belediye Başkan Adayı Temel Başbuğ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.