enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Cahit Özkan’dan, AB’ye Sert Cevap

Cahit Özkan’dan, AB’ye Sert Cevap
26.01.2018
A+
A-

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikasından Sorumlu Yüksek Temsilci Federica Mogherini’ nin, TSK’nın Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı harekatını eleştirmesi ve Türkiye tarafından başlatılan operasyonun, Cenevre’de başlatılan müzakerelerin devamını ciddi olarak zayıflatacağını iddia etmesi ile beraber AB’nin ‘Endişeliyiz’ mesajına net bir şekilde cevap veren Ak Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan şöyle konuştu;

“TÜRKİYE İNSANİ KONULARI HEZAMAN GÖZ ÖNÜNDE TUTAN BİR ÜLKE OLMUŞTUR”

“Ülkemiz NATO üyesidir ve bölgede Avrupa’nın sınırlarını temsil etmektedir. Sınırımızdan ülkemize yapılacak bir taciz, sızma veya saldırıya göz yummamızı kimse bizden beklemesin. Bizler AB’den Türkiye’nin güvenlik kaygılarına hak vermesini ve saygı duymasını beklerken, AB’nin, Türkiye gibi 3.5 milyon Suriyeli’yi barındırarak, koruyarak, bu konuda tüm Dünya’ya insanlık dersi verdiği bir konuda uyarıda bulunması bizim için gayet anlamsızdır. Türkiye yerel halkın güvenliği konusunda gerekli tedbirleri fazlasıyla almıştır.

HER TÜRLÜ SALDIRIYA CEVAP VERECEK İRADEYE SAHİBİZ

DAEŞ’le mücadeleye konusunda Türkiye’ye söz söylenecek son ülkedir. Türkiye uzun süredir ve tek başına DAEŞ’le en çok savaşan ülke konumundadır. Bizim için terörün rengi yoktur. Terör örgütleri arasında seçim yapmaksızın, ülke bütünlüğümüze zarar verecek her terörist gruba haddini bildiririz. Zeytin Dalı operasyonu, güvenliğimiz açısından kaçınılmaz kılınmıştır.

“TERÖRİST AYNI FABRİKANIN İMALATI FAKAT FARKLI MARKALARLA PİYASAYA SÜRÜLMEKTEDİR”

Rakka’da oynanan oyunları gördük. Bir yerde YPG’nin olması, DAEŞ’in oradan çekildiğini göstermiyor. Ayrıca YPG’nin ilk fırsatta DAEŞ’lileri serbest bırakması da Türkiye’nin attığı adımlarda ne kadar haklı olduğunu ayan beyan göstermektedir. Terörist aynı fabrikanın imalatı fakat farklı markalar altında piyasaya sürülmektedir. Sahadaki tablo son derece açık bir tablodur. YPG ye silah verilmeye devam edilmesi, DAEŞ’ in Rakka’dan kamyonlarla nakledilmesi, hepsi bir oyunun parçasıdır. “Doğudaki SDG’liler, Afrin’e gelirse, her türlü desteği keseriz” diyorlar. Keseceğiniz destek nedir? Hani bir desteğiniz olmadığını söylüyordunuz? Artık Türkiye’nin bu safsataları dinleyecek durumu ve vakti yoktur. Sizler neyi keseceksiniz bilmem, ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti bundan sonra kendi göbeğini kendi kesecektir. Biz buradan vuracağız ses nerden gelirse gelsin, artık bizim için bir önemi yoktur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.