enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5157
EURO
34,9340
ALTIN
2.433,58
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Cahit Özkan’dan Gündem Değerlendirmesi

Cahit Özkan’dan Gündem Değerlendirmesi
18.02.2018
A+
A-

Ak Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan,  aylardır gündemde olan konulara dair açıklamalarda bulundu.

“Bizim her alandaki başarımız milletimizin başarısıdır” diyerek sözlerine başlayan Özkan,  Türkiye attığı her adımdan, yaşadığı her hadiseden daha da güçlenerek yoluna devam etmeyi bilmiştir. Bu mücadelenin kesintisiz sürdürülmesi için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sandık temsilcisinden genel merkeze kadar tüm ekip arkadaşlarımız, milletimizin desteğini almak, güvenini kazanmak için gecesini gündüzüne katacaktır. Seçimlerde, halkımızın desteği ile tüm iftiralara yönelik cevabımızı verecek, bizi destekleyen vatandaşlarımıza olan minnetimizi göstermek için, her geçen gün daha çok çalışacağız.” dedi.

GEREK İÇERDEKİ GEREKSE DIŞARDAKİ İHANETLERE VERİLECEK HER ZAMAN CEVABIMIZ OLACAKTIR

Biz her zaman doğrudan yana olan, hakkı konuşanlardan olacağız. Geçmişte kimi ülkelerle bazı konularda çeşitli görüş ayrılıklarımız olmuştur. Ne zaman bunları akılla ve hakkaniyetle konuşarak, istişare ederek çözdüysek hepimiz kazançlı çıktık. Bugün de bize verilen destekleri olduğu gibi gerek gizli gerekse açık ihanetleri de hiçbir zaman unutmayacağız. Artık uyguladıkları oyalama taktiklerini bundan sonra takmadığımızı görecekler. Biz hep iyilikle amel ettik. Kendimizle birlikte tüm dünya ülkelerinin iyiliğini, refah ve huzurunu diledik. Bize tuzak kuranlar bilsinler ki; tüm tuzakları bozan Allah onları kendi tuzaklarına düşürecektir. İyi niyetli olmamız bize yapılan ihanetlere karşı hazırlıksız olacağımız anlamına asla gelmemektedir. Bizimle dostça, kardeşçe geçinmek isteyenlere nasıl el uzatacaksak, geleceğimizi karartmak isteyenlere ise aynı ellerin yumruk olup, tokat olup inmesi kaçınılmaz olacaktır.

2071 HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

Özkan:“Bizim asli ve kesin hedefimiz Kızıl Elmadır. Kızıl Elmamız ise büyük, güçlü ve uluslar arası güvenliğini sağlamış Türkiye’dir. İnşallah dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Kendi savunmamızı kendimiz sağlıyoruz. Dışarıya bağımlı olmama yolunda yerli ve milli sanayi hamleleri yapmaya devam ediyoruz. Bununla beraber içerdeki ve dışarıdaki tüm hainler bilmelidir ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır” diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.