enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5879
EURO
34,8428
ALTIN
2.493,41
BIST
9.663,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Çapar’dan Sancar’a Cevap Gecikmedi

Çapar’dan Sancar’a Cevap Gecikmedi
14.08.2017
A+
A-

Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Bekir Çapar, CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar’ın bugün Üçgen Çarşısı ile ilgili yaptığı basın açıklamasına ve şahsına yönelttiği sözlere cevap verdi.

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı bugün Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.Bekir Çapar yaptığı konuşmada;”11 Ağustos günü meclisimizde Pamukkale İlçesi sınırlarında bulunan Üçgen Çarşısı ile ilgili yönelttiğim sorular Sayın Başkan Osman Zolan tarafından 42 dakika sürecek şekilde gerek sorular ve yanıtlarla konu görüşüldü. Daha sonra bu konu basında ve sosyal medyada yer bulmuştur. Bugün CHP İl Başkanı Teoman Sancar basın toplantısında adımı zikrederek konu ile ilgili açıklamalarda bulunmuştur. Sayın il başkanının söylemleri doğrudur, ben CHP’de 2 yıl süre ile ihraç edildim. CHP benim partimdir ve yüreğimde yazılı 6 oku kimse silemez.”dedi.

Çapar;”Allah’ın Sopası yok”

Bekir Çapar telefonun açık kalması ile ilgili konuyu şu şekilde açıkladı;”Teoman Sancar’ın cevap verdiği basın açıklaması Üçgen Yöneticileri tarafından yapılan basın açıklamasıdır. Kullanılan dil sahibini bağlar. Bunlara Denizlidedahaber’den ulaşabilirsiniz. Adımı zikredilmesine sebep olan husus, Üçgen Yöneticileri ile büromda soru önergesi hazırladığım esnada CHP İl Başkanlığından üyelerinden bu konu için destek istedim ve sözlü olarak desteklerini ilettiler. Ancak telefon açık kaldı. Yüzüme söylenenlerle gıyabımda söylenenler farklı olduğunu gördük. Ağza alınmayacak sözler söylediler bunlardan sadece ”Bırakın Osman Zolan ile Çapar çatışsın” sözlerini aktarabilirim, diğer sözler ahlaki çerçevede değil. Allah’ın sopası yok biz bu sözleri Üçgen Yöneticileri ile birlikte duyduk.”dedi.

Çapar’ın sözleri üzerine Mustafa Çallıca Söz aldı

Çapar’ın sözlerine karşılık veren Çallıca ;”Öncelikle Cuma günü meclisin büyük bir kısmını gündem dışı önergesiz olarak alan konuşmaların yaşandığı bir durum yaşadık. Sayın Osman Zolan’da bu güne kadar gündeme almadığımız halde makamı sorumluluğu gereği iyi niyetli duygularını bu mecliste paylaşmıştır. Henüz bu meclisten Üçgen Çarşısı ile ilgili bir imar çalışması yoktur. Tamamen bağımsız meclis üyesi arkadaşımın beklentilerine verilmiş bir cevaptır. Üçgen Çarşısı’nda vatandaşlarımızın lehine yapılacak her türlü çalışmada biz vatandaşlarımızın yanında olacağız. Sayın Çapar arkadaşımız hukukçudur ve 3 yıl beraber çalıştık, halende bu mecliste bu dönemi bitirmek için devam edeceğiz. CHP’ye çok değerli katkıları olmuştur, ayrılırken de söyledim. Ancak hukukçu bir meclis üyesinin iyi niyetle yapılan bir telefon konuşmasında, telefonun kapanmaması ile konuşmaları dinlemesi ve bunu üçüncü kişilerle paylaşması ne hukuka ne ahlaka sığar” dedi.

Çallıca’nın sözleri üzerine Bekir Çapar tekrar söz aldı. Çapar;” Ben konuyu uzatmayacağım. Telefon açık kalmış ve Üçgen yöneticileri bu konuşmaları duymuş. Yüzümüze ifade edilmeyen sözler duyulmuş. Allah’ın sopası yok ”dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.