enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4927
EURO
34,7537
ALTIN
2.484,51
BIST
9.486,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C

CHP Denizli;”Burada Katliam var”

CHP Denizli;”Burada Katliam var”
A+
A-

CHP Denizli İl Başkanlığı bugün Ulus ile Doğan Demircioğlu Kavşağı’nda Büyükşehir Belediyesini protesto için basın açıklaması yaptı.

CHP Denizli Ulus ile Doğan Demircioğlu Kavşağı’nda üst yapı çalışmalarında ağaçlara zarar gördüğünü ve vatandaşların bundan şikayetçi olduğunu belirttiler. Basın açıklamasına Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca,CHP Denizli Milletvekiki Kazım Arslan, CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Dermici, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve partilililer katıldı.

CHP Denizli Örgütü yaptığı basın açıklamasında şu konulara değindi;

”Yıllanmış ağaçlarımızdan ne istiyorsunuz”

CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar okuduğu basın açıklamasında;”Başlangıcında ”Daha Yeşil  Bir Denizli” için geliyoruz diyen AKP’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan  maalesef  yeşil katliamının her geçen gün arttırmaya başlamıştır. Bir milyon nüfusun yaşadığı Denizli’de doğru yapabildiğiniz ve sonuna erdirdiğiniz ne alt yapıyı ne üst yapıyı gördük. Hadi onu geçtik bu yıllanmış ağaçlarımızdan ne istiyorsunuz da gaddarca, hunharca yerinden köklüyorsunuz”dedi.

”Ağaçları Köklemeden yol yapamıyor musunuz?”

Basın açıklamasında Ulus Caddesi’nin üst yapısını yeniliyoruz diye yüzlerce ağacı katletmekten, çatır çatır sökmekten rahatsız olmadığınızı üzülerek görmekteyiz diyen  Başkan Sancar açıklamaya şöyle devam etti;”Şimdi memleketteki kalan 5 ağaca göz dikyiseniz o beş ağacı da size talan ettirmeyeceğiz”dedi.

”Ey Zolan, Peygamber Efendimiz’den, Hz. Ali Efendimiz’den, Fatih Sultan Mehmet’ten ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten feyz almaya bak”

Basın açıklamasında Denizli Büyülşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Hz. Muhammed’den,Hz. Ali’den, Fatih Sultan Mehmet’te ve Mustafa Kemal Atatürk’ten feyz alması gerektiğini vurgulayan CHP Denizli şu şekilde açıklama yaptı;”Ey Zolan, ‘Kıyamet koparken bile elinizde bir fidan varsa onu dikiniz” buyuran Peygamber Efendimiz’den,’Bir ağaç dikenin 40 yıl kölesi olurum” diye Hz. Ali efendimizden, ”Ormanlarından bir dal kesenin başını keserim” diye Fatih Sultan Mehmet’ten ve ”Bir köşk için bir ağacı dahi feda edemem” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten feyz almaya ve çevreyi düşünmeye bekliyoruz”dedi.

Kazım Arslan;”Bu yapılan belediyecilik değil”

Basın açıklamasına katılan CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’da açıklamalarda bulundu. Arslan;” Bu mahallede oturan sakinler için bu katliamın durdurulması lazım. Önceden bu cadde yeşile boyalı bir caddeydi. Bu cadde şimdi beton hale getirilmeye çalışılıyor. Bu yapılan belediyecilik değildir. Sonuna kadar takipçisi olacağız”dedi.

Sedat Demirci;”Sökülen 300 ağaçtan 3 tanesi zarar görmemiş”

Basın açıklamasında söz alan CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, kendisininde bu mahallede oturduğunu belirterek şunları söyledi;”2 gündür burada mahallenin gençleri ile birlikte gece 3’e kadar nöbet tuttuk. Sabah fıstık ağaçlarının sökülüp fidanlığa kaldırılmasını istedik. Proje müdürü ve peyzaj mimarına ulaşmaya çalıştık, ancak cevap alamadık. Burada 300 tane fıstık çamı vardı, CHP belediye başkanlığı döneminde dikildi bu ağaçlar. Tokat ve Çamlık caddelerine bu projenin uzanacağını öğrendik. Buna engel olmak için elimizden geleni yapacağız. Buradan sökülen 300 ağaçtan sadece 3 tanesi zarar görmemiş ben bunları gözümle gördüm” dedi.

Ağaçlar Yüklenmiş Kamyonlara Protesto

CHP Denizli’nin basın açıklaması sona erdiği anda ağaçların yüklendiği bir kamyon basın açıklamasının yapıldığı yerin yanından geçti. CHP’liler ve oradaki vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Üst Yapı Çalışmalarında Ağaçlar Mı Katlediliyor?

Büyükşehir’den Ulus’a Yeni Düzenleme

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.