enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5216
EURO
34,7522
ALTIN
2.407,40
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
23°C

CHP Merkezefendi Adayı Bu Yöntemle Belirleyecek!

Cumhuriyet Halk Partisi, ittifak kararı nedeniyle Büyükşehir adaylığını İYİ Partiye bırakırken, aday adaylığı konusunda en çekişmeli merkez ilçe olan Merkezefendi’de adayı belirlemek için eğilim yoklama yönteminde karar kıldı.

CHP Merkezefendi Adayı Bu Yöntemle Belirleyecek!
A+
A-

31 Mart 2019’da gerçekleşecek olan Mahalli İdareler seçimlerinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı göstermeyerek İYİ Parti’nin adayını destekleme kararı alan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkezefendi Belediye Başkan Adayını belirlemek için eğilim yoklaması yapma kararı kesinleşti.

CHP’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı’nın belirleneceği eğilim yoklaması 30 Aralık’ta gerçekleştirilecek. En fazla oy alan aday adayı CHP’nin Merkezefendi Belediyesi Başkan Adayı olacak.

Ankara’da bulunan CHP heyetinden edinilen bilgilere göre, bugün, CHP Parti Meclisi’nde, CHP’nin kazanmayı en olası gördüğü yerlerin başında gelen Merkezefendi Belediyesi için Eğilim Yoklaması kararını kesinleştirdi. Eğilim Yoklaması ile Merkezefendi İlçe üyelerinin en fazla oy verdiği isim CHP’nin Merkezefendi Belediyesi için adayı olacak.

CHP’DEN MERKEZEFENDİ’YE 3 ADAY

Adaylık başvurularının ardından, 2 aylık süreçte aday adaylarının çalışmalarını yürüttüğü Merkezefendi Belediyesi’ne 3 isim talip olmuştu. Merkezefendi Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan ve 24 Haziran Genel Milletvekilliği seçimlerinde Milletvekili adayı olan Avukat Şeniz Süzek Doğan, Merkezefendi Belediyesi Meclis Üyesi olan Eğitimci Sabri Yıldız ve Merkezefendi önceki dönem ilçe başkanı esnaf ve sosyolog Sedat Demirci CHP içerisinde Merkezefendi Belediyesi için yarışacak 3 aday adayı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.