enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4524
EURO
34,7527
ALTIN
2.439,82
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

CHP Merkezefendi’de Tolga Varlıker de Varım Dedi

CHP Merkezefendi’de Tolga Varlıker de Varım Dedi
06.12.2017
A+
A-

CHP Denizli’de ilçe kongreleri sürüyor. 10 Aralık’ta gerçekleştirilecek Merkezefendi İlçe Kongresinde ise iki aday var. Adaylardan biri olan Tolga Varlıker bugün Denizli Basın Merkezi’nde gazetecilerle buluştu. Varlıker basın açıklamasına başlamadan önce Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı’ya çiçek takdim etti.

Adaylığını basın mensupları karşısında tekrarlayan Varlıker gençlerin siyaset sahnesine bir an evvel çıkması gerektiğini dile getirdi. Birleştirici güç olacaklarını dile getiren Varlıker, kavgasız, tartışmasız bir ortamda 1919 ruhu ile 2019 seçimlerine hazırlanacaklarını ifade etti.

”Esnaf ve sanayici halka dokunur”

CHP’nin hep aynı isimlerle devam etmesinin zarar olduğunu vurgulayan Varlıker, tecrübelilerin siyasi deneyimlerinden yararlanarak genç fikirlerin ve gençliğin enerjisinin artık ön saflarda olması gerektiğini söyledi.
Adaylık sürecini de anlatan Varlıker, “partili arkadaşlarımız bana adaylık teklifini getirirken Eskişehir örgütlenme modelini incelediler. Eskişehir Belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen onlara demiş ki, ‘parti içinde örgütlenmeyi esnaf ve sanayicilerle yaparsanız başarılı olursunuz.’ Esnaf ve sanayici halka dokunur. Ben de bu sebeple partililerimizin teklifini değerlendirdim ve taşın altına elimi koydum” dedi.

410 Delege oy kullanacak

10 Aralık’ta Denizli Lisesi’nin bahçesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşecek kongrede 410 delege oy kullanacak. Yol haritasını ve planlarını kongrede anlatacağını dile getiren Varlıker toplantının sonunda orada bulunan kurmaylarını da basın mensuplarına tanıttı. Varlıkeri yalnız bırakmayan partilileri ise şu isimlerden oluştu.

Sabri Yıldız
Namık Kemal Arı
Zeki Altıntaş
Ayşe Üge
Cansu Toprakçı
Neriman Ersoy
Çağrı Ünal
Tamer Şarkaya
Ahmet Güven
Hüsamettin Bozdağ
Ahmet Adıgüzel
Kemal Tahir Üzerci

Basın açıklamasını aşağıdaki Egeyön TV youtube kanalından izleyebilirsiniz!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.