enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5073
EURO
34,8805
ALTIN
2.431,79
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

CHP Milletvekili Adayı Teoman Sancar Oyunu Kullandı

CHP Milletvekili Adayı Teoman Sancar Oyunu Kullandı
24.06.2018
A+
A-

CHP Denizli Milletvekili Adayı ve geçmiş dönem CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, eşi Özge Sancar ve oğlu Sarp Sancar ile birlikte Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandı.

       Öncelikle sandıkları gezerek vatandaşlar ve sandık görevlileri ile sohbet eden Sancar, seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Oy kullanacağı sandığa giden Sancar, vatandaşlarla birlikte sıra bekledi.

“Bugün Türkiye’mizin kaderini belirleyeceği, huzurun, mutluluğun ve kararın verileceği öenmli birgün” diyen Milletvekili Adayı Teoman Sancar, “Herkez çok heyecanlı. Bizde hem vatandaşlık görevimizi yerine getirmek hemde ülkemizin geleceğine sahip çıkmak adına oy kullanmaya geldik. Aydınlık yarınların olması adına, milletimize ve memleketimize hizmet etmek adına inşallah halkımızda bizlerin yanında olur. Sonuçlardan sonra milletimizin ve memeleketeimizin aydınlık yarınlara kavuşmasını istiyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.