enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizli’de Vatandaştan Kılıçdaroğlu’na:“ Çocuklarım et, süt hiçbir şey görmüyor”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli esnafı ziyaret etti. Ziyarette Kemal Kılıçdaroğlu ile konuşan bir vatandaşın isyanı dikkat çekti. Vatandaş;“ Ne yapacağım? Bir akıl fikir verin. Bin 500 liraya çocuklarıma ayakkabı alamıyorum. Çocuklarım et, süt hiçbir şey görmüyor.”dedi.

Denizli’de Vatandaştan Kılıçdaroğlu’na:“ Çocuklarım et, süt hiçbir şey görmüyor”
24.02.2022
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi programa katılmak için Denizli’ye geldi. Bugün sabah saatlerinde şehirde esnaf ziyareti ile programına başlayan Kılıçdaroğlu çok sayıda dükkanı ziyaret etti. Esnafların dertlerini dinleyen Kılıçdaroğlu, çözüm önerilerini anlattı.

“ÇOCUKLARIM ET, SÜT HİÇBİR ŞEY GÖRMÜYOR”

Esnaf ziyareti esnasında Kemal Kılıçdaroğlu ile karşılaşan bir vatandaşın isyanı ise dikkatleri çekti. Vatandaş Kılıçdaroğlu’na şu ifadeleri kullandı;“ 600 liraya bir gecekonduda oturuyorum. Ne yapacağım? Bir akıl fikir verin. 20 senedir bıktım.  Bin 500 liraya çocuklarıma ayakkabı alamıyorum. Çocuklarım et, süt hiçbir şey görmüyor. Domatesin kilosu 25 lira olmuş. Etin kilosu 125 lira olmuş. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Bunun böyle olmaması lazım.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.