enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2820
EURO
34,5734
ALTIN
2.413,10
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C

Gülizar Biçer Karaca’dan 19 Mayıs mesajı

Gülizar Biçer Karaca’dan 19 Mayıs mesajı
Chp
18.05.2020
A+
A-

Gülizar Karaca mesajında şu ifadeleri kullandı;

Ulusal kurtuluş mücadelemizin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919’dan bugüne geride bıraktığımız 101 yılda, tam bağımsızlık ateşini yakan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ışığında bu ülkeye sahip çıkmaktan ve yüzümüzü daima aydınlığa, uygarlığa, güneşe dönmekten vazgeçmedik.

Öngörüleriyle tarihe yön veren bir dünya lideri olarak bizlere zorluklara karşı yılmadan, yorulmadan ve durmadan nasıl mücadele edileceğini gösteren Atamızın önderliğiyle kazandığımız ulusal kurtuluş mücadelemizin Cumhuriyetle taçlanması sayesindedir ki bugünleri Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında onurlu bir yurttaş olarak yaşayabiliyor, geleceğe güvenle bakıyoruz.

Bir ülkenin içeride ve dışarıda nasıl hain, sinsi ve işbirlikçi emellerle yok edilmeye çalışıldığını, köklü geçmişimizden aldığımız dersler sayesinde çok iyi biliyoruz. Tam bağımsızlığın yerine manda ve himayeyi, yabancı devletlerin çıkarlarını savunan vatan hainlerini taktıkları maskelere, giydikleri takiye gömleklerine, sakladıkları gerçek yüzlerine rağmen çok iyi tanıyoruz!

Yüreği vatan sevgisi, ruhu bağımsızlık ateşiyle dolu atalarımızın bize bıraktığı onurlu Kurtuluş Mücadelesi ve bağımsızlık zaferiyle ne kadar övünsek azdır.

Bize bu vatanı kazandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ne kadar minnet ve şükran duysak azdır.

Emperyalist güçlerin maşası olanlara, Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarına 101 yıldır izin vermediğimiz gibi bundan sonra da asla geçit vermeyeceğimizi ne kadar haykırsak azdır!

Yüzünü uygarlığa, bilime, kültüre dönmüş bir halk kahramanının yoktan bir ülke var etmekle yetinmeyip az zamanda büyük işlerin nasıl başarıldığını bizlere miras bırakması sayesinde memleketimizin her bir metrekaresinde, her bir zerre toprağında, nefes aldığımız her bir köşesinde özgür yurttaşlar olarak yaşıyoruz.

101. Yıldönümünde Samsun’dan doğan güneşin ve bir çift mavi gözün ışığında kuruluşun ve kurtuluşun isimsiz tüm kahramanlarına duyduğumuz minnetle Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.