enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5723
EURO
34,9777
ALTIN
2.460,03
BIST
9.887,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

CHP’de Seçime Sayılı Günler Kala..

CHP’de Seçime Sayılı Günler Kala..
19.12.2017
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nde İl Başkanlığı seçimi 30 Aralıkta yapılacak il kongresi öncesi adayların çalışmaları devam ediyor.

Mevcut Başkan Teoman Sancar’ın aday olamayacağını açıkladı ve Merkezefendi Belediye Başkanlığı için çalışmalara başladı. Adaylık için ise iki aday arasında kıyasıya bir yarış devam ediyor. Eski il başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, il delegelerini telefonla arayarak destek isterken bir yandan da liste çalışmalarına devam ediyor. 23. Dönem milletvekili ve yine eski il başkanlarından Ali Rıza Ertemur ise ilçe ziyaretlerine devam ediyor. İlçelerde yaptığı çalışmalarda partinin birleştirici bir güce ihtiyaç duyduğunu belirten Ertemur, “2019 tarihi bir milat olmalı. Bu nedenle geri dönüşü olmayan bu sürece giderken birlik ve beraberliği inşa etmek gerekiyor. Amacımız tüm partiyi kucaklayacak bir tavır ortaya koyarak yarına umutla bakan, yerelde ve genelde iktidarı ele alan bir Cumhuriyet Halk Partisi için çalışmaktır. ” diyerek destek istediği söyleniyor.

30 aralık tarihine kadar çalışmalarına devam edecek olan adaylar delegeleri ikna ederek il başkanlığını kazanmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.