enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5556
EURO
34,8951
ALTIN
2.430,18
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C

CHP’de Şölen Tadında Delege Seçimi

CHP’de Şölen Tadında Delege Seçimi
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nde delege seçimleri devam ediyor.

CHP’de ilçe ve il kongreleri öncesi devam eden mahalle kongreleri yeni bir boyut kazandı. Osman Tabu önderliğindeki Pamukkale İlçe Yönetimi’nin haftasonu 9 mahallede yaptığı delege seçimi şölen havasında geçti.

Pamukkale İlçesi’nde bulunan 68 mahalleden 59’unda bu hafta sonu yapılan seçimlerle delegeler belli olurken kalan 9 mahallede seçimler 14-15 Ekim tarihlerinde yenilecek.

Çarşaf liste ile yapılan seçimlerin bir demokrasi şölenine dönüştüğü delege yarışı Pelitlibağ Mahalllesi’nde miting gibi bir organizasyona dönüştü.

Havanın soğuk olmasına rağmen kapalı alan yerine cadde üzerinde yapılan seçim, alan süslemesi, müzikler ve ikramlarla tam bir miting havasında geçti. Parti üyelerinin yanı sıra vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe CHP İl Başkanı Teoman Sancar, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve CHP Kurmayları da katılarak vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.

Etkinlikte konuşan CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ”Güzel bir ortamda delege seçimlerini tamamlıyoruz. Umarım bu süreç partimizin önünü açacak bir süreç olacaktır.Bu haftasonunu 9 mahallede yaptığımız seçimlerle tamamladık. Şölen havasında birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğu bir süreç yaşıyoruz. Katkı koyan tüm partililerimize ve buraya gelip bizlere destek olan tüm vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Kurultay süreciyle birlikte tamamlanacak olan seçim takvimi içerisinde partimizin başarılı olması için daha güçlü kadrolarla, daha birliktelik içerisinde kadrolarla, bir araya gelip daha güzel şeyler başarma konusunda umutluyuz. Bu umudumuzun bir seçim başarısıyla sonlanmasını diliyoruz.’diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.