enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3860
EURO
34,6043
ALTIN
2.385,71
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

CHP’li Varlıker’den ‘Başkan Adaylığı’ Açıklaması

CHP Merkezefendi ilçe başkanı Tolga Varlıker, son günlerde kendisi ile ilgili çıkan ‘İlçe başkanlığından istifa eder’, ‘Merkezefendi’nin Belediye Başkan adayı olacak’ gibi yapılan yorumlar hakkında bir açıklama yayınladı.

CHP’li Varlıker’den ‘Başkan Adaylığı’ Açıklaması
A+
A-

CHP Merkezefendi ilçe başkanı Tolga Varlıker, kendisi ile ilgili yapılan yorumlar hakkında bir açıklama yayınladı. Yaklaşmakta olan yerel seçimlerde Merkezefendi belediye başkanlığı için aday olacağı söylentileri üzerine görüşlerini ifade eden Varlıker, Hemen belirtmeliyim ki, kesinlikle böyle bir düşüncem yoktur. Merkezefendi kongresinde örgütün başkanı olarak yetki aldım. Bu sorumluluk içinde 2019’da Merkezefendi Belediyesi’ni CHP’nin kazanması için yönetim kadrolarımızla, üyelerimiz ve seçmenlerimizle birlikte seçimlere odaklandık.’ dedi.

TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR ETTİ

Merkezefendi Belediyesi’ni kazanan bir örgütün başkanı olmanın kendisi için daha önemli olduğunu ifade eden Varlıker, ‘Bizim için gün seferber olma, hedefe ulaşmak için güç birliğive sinerji yaratma günüdür.’ İfadelerini kullandı.

Açıklamanın sonmunda ise Tolga Varlıker, kendisine verilen teveccüh ve desteklerden dolayı da yönetim kurulu ve ilçe teşkilatına teşekkür etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.