enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2104
EURO
35,0203
ALTIN
2.513,96
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
33°C
Denizli
33°C
Açık
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C

CHP’nin Buldan Yeni İlçe Örgütü Başkanı Belli Oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’de Buldan Belediye Başkan Adayı olarak mevcut başkan Mustafa Gülbay’ın yerine Hikmet Şenözen’in aday gösterilmesine tepki göstererek görevinden istifa eden Buldan İlçe yönetiminin yeni başkanı Mustafa Akın Başbuğ oldu.

CHP’nin Buldan Yeni İlçe Örgütü Başkanı Belli Oldu!
A+
A-

Başbuğ yaptığı ilk açıklamada şu sözlere yer verdi;

“CHP li dava arkadaşlarım teveccüh gösterdi.Beni ilçe başkanı seçtiler. Kendilerine teşekkür ederim.Bana olan güveni boşa çıkarmayacağım. 35 yıl sonra Buldan belediyesine diktiğimiz bayrağı,ikinci kez dikeceğiz. 40 senedir partimizin her kademesinde yoğrulan,deneyimli,dürüst kardeşim Hikmet Şenözen’le ikinci kez kazanacağız. Adayımız çok kaliteli “dedi.

Mustafa Akın Başbuğ açıklamasına şu sözlerle deva etti,” Yönetim kurulunu oluştururken , Biz asil-yedek ayrımı yapmadık. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımız oluşum aşamasında çok kısa bir süre sonra oralarda da görevler dağıtılacak”dedi.

İşte CHP Buldan İlçe Yönetimi

MUSTAFA AKIN BAŞBUĞ

Başkan

CHP İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Süleyman Aykaç ,Salih önder

Naci Can,

Volkan oğul

Yusuf İşçi,

Kıvanç Şahal

Halil Sarıer,

Kubilay Ergene,

Salih Özet,

Ali Erensoy,

Ayşen Duyar,

Barış Koçer,

Elif Saltıker,

Fevzi Başişçi,

Hüdai Atabay

Murat Taşkıner,

Murat Karapınar

Mahmut Yılmaz,

Mehmet Kocahıdır

Okan Demirbağ,

Recep Baltalıoğlu,

Ömer Aksoy

Süleyman Küçükaltın

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.