enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
28°C

CHP’nin Çivril Adayı Köseoğlu Çivril’in En Büyük Sorununu Açıkladı

2019 Yerel Seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi’nin(CHP) Denizli’de açıkladığı 5 adaydan biri olan Ömer Köseoğlu adaylığı ve çalışmaları hakkında Denizli Deda Haber’e açıklamalarda bulundu. Köseoğlu, Çivril’deki en büyük sorunu ise belediyenin disiplinsizliği, hizmetteki yavaşlığı ve çalışanlarındaki liyakat problemi olduğunu söyledi.

CHP’nin Çivril Adayı Köseoğlu Çivril’in En Büyük Sorununu Açıkladı
16.11.2018
A+
A-

Mart 2019’da gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi CHP Denizli’de 5 adayını belirledi. Daha önce açıklanan Acıpayam’da Alim Arslan’ın yanına Serinhisar’da Hüseyin Gemi,Pamukkale’de Ahmet Divarcı, Güney’de Mustafa Ültekin ve Çivril’de Ömer Köseoğlu eklendi.

CHP’nin Denizli’de ilk açıklanan belediye başkan adaylarından biri olan ve 3 yıl CHP Çivril İlçe Başkanlığı yapmış olan Ömer Köseoğlu belediyecilik anlayışı, adaylığı ve Çivril’de gördüğü en büyük sorun hakkında Denizli Deda Haber’e açıklamalarda bulundu.

KÖSEOĞLU’NDAN LİYAKAT VURGUSU

CHP’nin Çivril Belediye Başkanı Ömer Köseoğlu Çivril’de oluşturmak istediği belediyecilik anlayışından söz etti. Köseoğlu,”Çivril’de belediyeyi kazandığımız andan itibaren dürüst, ahlaklı, namuslu ve doğrudan ayrılmayan bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz. Belediye çalışanlarının liyakata uygun olarak seçilecek. Çünkü bir belediye kendi içindeki yapıyı düzgün kuramazsa halka düzgün hizmet veremez. Bizim ilk adımımız bu olacak. Belediyeler seçildiklerinde tüm ilçe halkına hizmet verir. Bunun için siyasi ayrım yapmaksızın tüm vatandaşlarımıza eşit şekilde yaklaşacağız”dedi.

”ÇİVRİL’İ SOSYAL BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRACAĞIZ”

Denizli’de ilk açıklanan belediye başkanı adaylarından biri olmasını değerlendiren Köseoğlu,”Partimin bana gösterdiği teveccühün hakkını vermek için çalışacağım. İnşallah Çivril’i sosyal belediyecilik ile tanıştıracağız”ifadelerini kullandı.

ÇİVRİL’İN EN BÜYÜK SORUNU NE?

Bir muhalefet partisi olarak Çivril’deki en büyük eksiklik hakkındaki fikrini beyan eden Köseoğlu,”Çivril’de bulunan mevcut belediyedeki disiplinsizlik Çivril’in en büyük sorunu. Liyakattan uzak çalışanları bunun en büyük sebebidir. Biz bu anlayışı yıkmak için aday olduk”şeklinde konuştu.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.