enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C

CHP’nin O İlçelerde de Adayları Belli Oldu!

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde CHP ve İYİ Parti’nin ortak adayı olarak Babadağ ve Honaz adayları belli oldu.

CHP’nin O İlçelerde de Adayları Belli Oldu!
A+
A-

CHP adayı olarak seçimlere Babadağ ve Honaz Belediye Başkan Adayı olarak katılacaklar. Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek ve Babadağ Belediye Başkan Adayı Ali Atlı oldu.

ATLI: ONUR VE GURUR DUYDUM

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı ali-atli.jpg
CHP Babadağ Belediye Başkan Adayı Ali Atlı

Adaylığının açıklanmasının ardından sosyal medyadan açıklamada bulunan Babadağ Belediye Başkan Adayı Ali Atlı,“31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Millet İttifakının Ortak Adayı olarak Babadağ Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirilmemden dolayı büyük bir onur ve gurur duydum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim…  Yolumuz açık olsun.” ifadelerini kullandı.

‘MUTLU BİR HONAZ İÇİN EL ELE’

CHP Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek

CHP Honaz Belediye Başkanı adayı olarak onanan Yüksel Kepenek de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘CHP- İYİ Parti ittifak adayı olarak parti meclisinde onaylandık. Mutlu bir Honaz için El ele çalışma zamanı. Birlikte başaracağız’ ifadelerine yer verdi.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.