enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli’de

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli’de
10.06.2018
A+
A-

24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçim öncesi Denizli’ye gelen Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, YAKLAŞAN 24 HAZİRAN SEÇİMLERİ DOLAYISIYLA DENİZLİ’DE VATANDAŞLARA SESLENDİ. (GÖKTEN CEYLAN/DENİZLİ-İHA)

 

Aşırı sıcaktan bunalan vatandaşların serinlemesi için kurulan düzeneklerle vatandaşların üzerine su buharı sıkıldı.

Cumhurbaşkanının ziyareti öncesi sahneye Başbakan Yardımcısı Fikri Işık çıktı. Işık Konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin hayırlı olmasını dilerken, AK Parti’nin iktidar olacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Daha sonra sahneye “Denizli seninle gurur duyuyor” sloganları arasında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci geldi. “Denizli’yi seviyorsan, bayrağını seviyorsan, milletini seviyorsan sıcak soğuk kar demeden gelirsin. Sizin bu sevdanız olmasaydı bu hizmetler olmazdı” diyen Zeybekçi, Denizli’yi bir dünya şehri yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ” Biz Denizli’yi seviyoruz, Denizli’de bizi sever diyerek buraya gelmek istedi. Başımızın üstünde yeri var” dedi.

“2003 yılında ilk defa bir şehir için kanun çıktı. Dönemin Cumhurbaşkanı iptal etti” dediğinde yuhalayan vatandaşları durduran Zeybekci “Yuhlamıyoruz, yuhalatanlar başkası. Ama sessizliğimiz acizliğimizden değildir. Lafa bakarız laf mı diye, söyleyene bakarız, insan mı diye” diyerek, Meral Akşener’e yüklendi.

Zeybekci daha sonra “Emir aldığı yerlerden dolayı Tika’yı kapatacağım diyor. Her gittiğimiz yerde eteğimize yağışıp bizden destek isterler. Bu coğrafyada ecdadın tüm eserlerini restore etti. O şahıs Pensilvanya’dan aldığı emirle TİKA’yı kapatacağım diyor. Kapattırmayız. Biz hizmet üretiyoruz, size asla fırsat vermeyeceğiz. Denizli olarak yeniden bir destan yazacağız ve en güzel cevabı vereceğiz” dedi. Daha sonra alanda bulunan vatandaşlarla beraber “Mehmedim” şiirini okudu.

Daha sonra sahneye kendi okuduğu “Çocuk” isimli şiirle gelen Recep Tayyip Erdoğan’ın yeşil gömleği ve yorgun hali gözlerden kaçmadı. Erdoğan konuşmasına “Denizli tarih, kültür ve medeniyet şehri Denizli. Merkezefendi hazretlerinin, Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin şehri Denizli” diyerek başladı. Erdoğan, Özay Gönlüm’ün şiiri ile selamladı.

İşte Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları.

CHP PKK İLE YÜRÜDÜ

“Biz her fıtsatta buradayız, diğerlerini hiç burada gördünüz mü?” diyerek, muhalefet partilerine yüklendi. Erdoğan “Denizli istikrarın ve kalkınmanın, huzurun ve evlatlarının kıymetini çok iyi bilir. Ülkemizi ve Denizli’yi bu hale getirmek için çok uğraştık. Bay Kemal’den, bay Muharrem’den terörle mücadele etmesini bekleyebilir miyiz. PKK ile işbirliği içinde değiller mi. PKKlılar ile Ankara’dan İstanbul’a yürüdüler.  Onu gidip cezaevide ziyaret eden Bay Muharrem hangi yüzle vatandaşımızın karşısına çıkıyor. Denizli istikrarının bozulmasına izin verir mi, tabi ki hayır” dedi.

Alanda bulunan vatandaşlara Muharrem İnce’nin videosunu izleten Erdoğan “sen çırak bile değilsin. Kızmaya gerek yok. Seni de bu millet sandığa gömecek.”dedi.

Erdoğan, Denizli’ye 16 yılda 22,5 katilyon yatırım yapıldığını, söyleyerek, Denizli-Aydın karayoluna yapılan bölünmüş yolu hizmete açtıklarını söyledi.

DENİZLİ’YE YENİ STADYUM

Denizli’ye yeni stadyum yapılacağını söyleyen Erdoğan, karşılığında Denizlispor’u Süper Lig’de görmek istediğini söyledi. Mevcut stadın olduğu yere de  millet bahçesi yapılacağını söyledi.

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ BÖLÜNECEK

Denizli’de bulunan Pamukkale Üniversitesi’ni ikiye böleceklerini belirten Erdoğan “Honaz bölgesinde yeni üniversite yapacağız. Böylece Denizlimiz’de iki üniversitemiz olacak. Bunlar çalışmakla olur” dedi.

BUNLAR TERBİYESİZ

Erdoğan “Muharrem çıkmış Kadıköy’de “Hızsız Erdoğan” diye kendi tabanını bağırtıyor. Lan terbiyesiz  Man Adası dediniz, yargı sizi mahkum etti. Ne dediyseniz, yalan çıktı. Bunlarda ay yok, terbiye yok. Bu millet sizi sandığa gömecek” dedi.

KIRAATHANELERDE KİTAP OLACAK İNTERNET OLACAK

Millet Kıraathaneleri ile ilgili eleştirilerde bulunan İnce’yi cahillikle suçlayan Erdoğan “24 saat açık, içinde internet olan, kitap olan, ders çalışılacak alanlardan söz ediyoruz. Ama Bay Muharrem anlamaz. Yaparsa AK Parti yapar. Muharrem burada okey taşları, iskambil kağıtları yok Burada kitap var. Sen bunu anlayamazsın” dedi.

TEK VAATLERİ YIKMAK, ATMAK

Rozetini atmakla tarafsız olduğunu sanıyor. Ama partisi onu partiden olan. Adı Halk olan ancak tarihi halk karşıtlığı ile geçen faşist bir yapıdan ne beklersiniz. Muharrem’de çakma Kılıçdaroğlu oldu. İkisini toplasan değil Cumhurbaşkanı, CHP’ye bir başkan bile çıkmaz. Bize saldırarak parti içinde kolduk elde etmeye çalışıyorlar.

DARBEDE TANKLARIN ÖNÜNE ÇIKARMIŞ

Siz korkaksınız, korkaklar zafer anıtı dikemez diyen Erdoğan “CHP’nin genel başkanı ve CHP’nin adayında ahlak diye bir şey kalmadı. Bunlar askeri düşünmüyor, terörü düşünmüyor. Sadece meydanlarda atıp tutan İnce’nin morali önemliymiş” dedi. 15 Temmuz’da Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaçtığını ima eden Erdoğan “Bunlar zoru görünce ancak kaçar. Bizler ise canımız pahasına mücadele ettik” dedi.

BİZ İNŞAA EKİBİYİZ ONLAR YIKIM EKİBİ

Bizi 16 yıldır tanıyorsunuz. Peki yıkım ekibini tanıyor musunuz. Bunlara dükkanınızı bile emanet etmezsiniz. Devleti nasıl teslim edelim. Tatilin telafisi olur, ama sandığın telafisi olmaz. O yüzden sandıklara sahip çıkın ve sandıkları hep beraber patlatalım” dedi.

VEKİL ADAYLARINA DESTEK İSTEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra AK Parti Denizli milletvekili adaylarını sahneye çağırarak, Denizlililerden destek istedi. Erdoğan mitingin ardından Denizli’den ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.