enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2922
EURO
34,6324
ALTIN
2.410,81
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C

Demokratik Genç Parti Sosyal Medyayı Aktif Kullanıyor

Demokratik Genç Parti Sosyal Medyayı Aktif Kullanıyor
26.01.2018
A+
A-

Bir dönem Türkiye Siyaseti’nde adından oldukça söz ettiren Genç Parti, yeni bir oluşumla tekrar siyaset arenasına dönmüştü. Demokratik Genç Parti adı ile Genel Başkanlığını Erkin Çözeli’nin üstlendiği parti Denizli’deki teşkilat oluşumunu tamamlamak için sosyal medyadan yararlanıyor.

 

Genç Parti 10 Temmuz 2002 yılında Cem Uzan liderliğinde Türk Siyaseti’ne hızlı bir giriş yapmıştı.Özellikle Cem Uzan’ın Mazot 1 Lira olacak vaadiyle halk yeni partiye beklenenden büyük ilgi gösterse de daha sonra Genel Başkan Cem Uzan’ın mal varlıklarına el konulmasına kadar giden bir süreçle parti dağılmıştı.

Denizli’de İlçe Başkanlarını Arıyor

8 Haziran 2016’da kurulan ve Genç parti’nin devamı olarak nitelendirilen Demokratik Genç Parti, Genel Başkanı Erkin Çözeli ile tekrar siyaset arenasına geri dönmüştü. Tüm Türkiye’de teşkilatlanma çalışmaları sürdüren partinin, Denizli’de Demokratik Genç Parti İl Başkanlığı görevini üstlenen Hüseyin İnce yaptığı saha çalışmalarının yanı sıra, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Demokratik Genç Parti’nin Denizli teşkilatlanmasını oluşturmaya çalışıyor. İnce sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ilçe başkanlıkları için taliplileri arıyor.

İşte O Paylaşımlar;

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.