enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5804
EURO
35,0490
ALTIN
2.458,51
BIST
9.805,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizli’de gazeteciler sordu Mustafa Sarıgül yanıtladı: Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Zorlu Holding’in sahibi aslen Babadağlı olan Ahmet Nazif Zorlu’nun annesi Saide Zorlu’nun cenaze törenine katılmak için Denizli’ye geldi. Denizli ziyaretinde Türkiye Değişim Partisi İktidara Hazırlık merkezi’nde partililerle bulaşan Sarıgül basın mensuplarının da sorularına yanıt verdi. ‘AŞILAMA İŞİNİN ŞİMDİYE KADAR BİTMESİ LAZIMDI’ Egeyön Haber Haber Koordinatörü Gazeteci Ahmet Deda’nın […]

Denizli’de gazeteciler sordu Mustafa Sarıgül yanıtladı: Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?
24.05.2021
A+
A-

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Zorlu Holding’in sahibi aslen Babadağlı olan Ahmet Nazif Zorlu’nun annesi Saide Zorlu’nun cenaze törenine katılmak için Denizli’ye geldi. Denizli ziyaretinde Türkiye Değişim Partisi İktidara Hazırlık merkezi’nde partililerle bulaşan Sarıgül basın mensuplarının da sorularına yanıt verdi.

‘AŞILAMA İŞİNİN ŞİMDİYE KADAR BİTMESİ LAZIMDI’

Egeyön Haber Haber Koordinatörü Gazeteci Ahmet Deda’nın ‘Pandemi döneminde hükümetin karar verdiği uygulamaları adaletli buluyor musunuz?’ sorusuna yanıt veren Türkiye Değişim Partisi lideri Sarıgül, ‘Pandemi döneminde hükümetin ilk 6 aylık süreçte attığı adımlar başarılıydı. Ancak süreç uzayınca sıkıntıları da beraberinde getirdi. Keşke iki Türk hocamız aşıyı buldular. İşte TDP iktidarında yurtdışına beyin göçü olmayacak. Üniversitedeki evlatlarımıza gençlerimizin olanaklarını ve imkanlarını muhteşem noktalara taşıyacağız. Aşılama işinin şu ana kadar bitmesi lazımdı. Orada bile geç kaldık. Çevrenizde Koronavirüse yakalanan olmasın ama yakalanlarının neler çektiğini biliyoruz. Ne yazık ki bu konuda geç kaldık. Benim beklentim ve talebim bu niye Kasım’a kalıyor. Kalmaması lazım. Hayatın bir an önce normale dönmesi lazım. 30’u aşkın ili dolaştım ve vatandaşlarımızın esnaflarımızın neler çektiğini biliyorum. Allah devletimizin ışığını esnaflarımızın ışığını inşallah hiçbir zaman söndürmesin’ ifadelerini kullandı.

SEDAT PEKER’İN SKANDAL İDDİALARI SARIGÜL’E DE SORULDU

Sedat Peker’in Youtube’da yayınladığı videolarda ortaya attığı iddialar hakkında görüşleri sorulan Sarıgül, ‘Türkiye Değişim Partisi olarak inşallah, iktidarının ilk 100 gününde öylesine hukuk reformu yapacağız. Almanya’da Fransa’da nasıl bir hukuk sistemi varsa bize de öyle bir hukuk sistemi gelecek. Senin hukukun benim hukukum olmaz. Büyük adliye binaları yapabiliriz. Ama içerisine adalet koyamıyorsak o binaların bir anlamı yok. Diyorlar ki Avrupa Birliği istediği için bu kanunu çıkardılar. Biz Avrupa Birliği’nin isteğine göre kanun çıkarmamalıyız. Küresel bir hukuka ihtiyacımız var. Biz Türkiye’yi hukuk devleti olduğunu hukuk önünde hiç kimsenin ayrılacalığının olmaması gerektiğini söylüyoruz.’ dedi.

GAZETECİ DEDA SORDU: CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAK MISINIZ?

Egeyön Haber Haber Koordinatörü Ahmet Deda’nın Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız? sorusuna yanıt veren TDP Genel Başkanı Sarıgül, ‘Biz farklı bir siyasi partiyiz. Biz iktidar yansın batsın kül olsun da biz gelelim partisi değiliz. Biz sorumluluğumuzun bilinci içerisinde bir partiyiz. Türkiye Değişim Partisi emektir. Biz önceden harekettik. Şimdi bereket olduk. Burada yılların bir mücadelesi var. Bir siyasi parti için baş kaldırmak ve mücadele etmek lazım. Ben parti kuruyorum demekle parti kurulmaz. Hedefin nedir? Haksızlara baş kaldırmıyorsan kimse senin yanında olmaz. İlk turda ittifak yapan partiler, kendi oylarına güvenmeyenler, kendi oylarını gizleyenlerdir. İttifak isteyenler, Ankara’da ‘on dönüm bostan yan gel osman diyenlerdir’ ve biz onlardan değiliz. Biz bismillah diyeceğiz ve TDP’nin öyle bir adayı olacak ki Türkiye’nin bir çok ilinden oyları alacak. Biz düşünce devrimi yapan bir siyasi partiyiz. İlk turda kendi adayımızı çıkaracağız’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.