enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4373
EURO
34,7937
ALTIN
2.435,22
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
28°C
Denizli
28°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Denizli’de AK Parti’den Belediye Başkanlığı İçin 24 Başvuru

AK Parti Denizli’de, belediye başkanlığı için aday adayı olmak isteyenler dosyalarını teslim etti. Bugün öğle saatlerine kadar büyükşehİre başvuru olmazken, ilçeler için 24 kişi başvuru dosyalarını parti merkezlerine teslim etti. 16 Kasım’a kadar uzatılan başvuru sürelerinde Saat 17.00’ye kadar, aday adayı başvuru sayısının artması bekleniyor.

Denizli’de AK Parti’den Belediye Başkanlığı İçin 24 Başvuru
A+
A-

Denizli’de, AK Parti’den 31 Mart 2019 yerel seçimleri için ilçe belediyelerine başkan aday adayı olmak amacıyla bugün öğlen saatlerine kadar 24 başvuru yapıldı.

Öğle saatlerine kadar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için başvuru yapılmadı. Bugün aday adaylığı için son gün olması nedeniyle, son başvurunun yapılacağı saat 17.00’ye kadar sayının artması bekleniyordu. İl Başkanlığından sayının arttığı bilgisi edinilirken, aday adayı başvuru süresi de 16 Kasım’a kadar uzatıldı.

Ak Parti Genel Merkezi’nin aldığı karar sebebi ile mevcut belediye başkanlarının hiç biri aday adaylığı başvurusu yapmazken, görev yapan bütün belediye başkanları aday adayı sayılacak.

Denizli’nin merkez ilçeleri Pamukkale ve Merkezefendi için 1’er kişi dosyalarını teslim etti. En çok başvuru ise Acıpayam ve Çardak Belediye Başkanlığı için oldu. Bu ilçelerde 5’er kişi dosyalarını aday adaylığı için teslim etti.

Acıpayam’da eski belediye başkanlarından Sefer Demir’in de adaylık dosyasını teslim ettiği belirtildi.

O İlçede Efsane Başkan Geri mi Dönüyor?

AK Parti’de belediye başkanlığı için bugün öğle saatlerine kadar aday adaylığı başvurusunda bulunanların isimleri şu şekilde;

Merkezefendi: Kadir Erken
Pamukkale: Arif Özeren
Acıpayam: İbrahim Ethem Topçu, Fikret Güneş, Harun Reşit Kaya, Sefer Demir, Mahir Altuğ.
Beyağaç: Durali Süpçin, Mutlu Gürkaynak, İbrahim Gürkaynak, Mehmet Özdemir
Baklan : Arif Demirdöğer
Bozkurt : Hamdi Cin
Çardak : Cihan Filiz, Feridun Fikri Akyol, Ömer Yıldırım, Tahsin Taşdemir ve Ahmet Ölmez
Çameli : İlker Turgut
Kale : Muhip Temiz, Süleyman Kınık, Hatice Bozdeveci.
Serinhisar : İbrahim Ethem Karaken, Şükrü Averi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.