enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5286
EURO
34,9326
ALTIN
2.438,75
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Erdoğan;”Değişimden Korkmayın”

Erdoğan;”Değişimden Korkmayın”
19.08.2017
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Denizli İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu.Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: “Öncelikle reforma nereden başlayacağız? Kendimizden başlayacağız. Tüm şartların aynı kaldığı bir süreçten yeni sonuçlar doğmasını beklemek pek akıllıca olmaz. Buna ihtiyacımız var. Kimse bundan rahatsız olmayacak. Madem ‘Büyük, güçlü Türkiye’ diyoruz, madem ‘Kendisiyle birlikte dostlarına ve kardeşlerine güven veren bir Türkiye’ diyoruz, öyleyse önce AK Parti’yi, bunları yapabilecek kapasiteye çıkarmamız şart.” ”dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızının düğünü için Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk durağı Denizli Valiliği oldu. valiliğin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekileri 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda coşkulu kalabalık ile birlikte karşıladı. Vatandaşların sevgi gösterilerini sunduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkı selamladı. Daha sonra ziyarette Denizli Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Osman Zolan’ı tebrik ederek, bir kez daha Denizli’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Osman Zolan ise, Denizli’yi ziyareti ile bir kez daha onurlandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederek, kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Halkı Selamladı

Cumhurbaşkanlığına ait otobüse Binerek Büyükşehir Belediyesi’ne hareket etti. Gazi Bulvarı üzerinde bekleyen vatandaşları selamlayan Erdoğan, küçük çocuklara ise tek tek oyuncak dağıttı. Büyükşehir Belediyesi’ndeki ziyaretin ardından Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’na geçti.

Partililere seslendi

Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda partililerle buluştu;“Altyapıda, üretimde, sanayide, ticarette kat ettiği mesafeyi ölçebileceğimiz kentlerden biridir Denizli. 2002’de Aydın’a gelmiştim. Oradan Denizli 125 kilometrelik yolda bir sıkıntı vardı. Üretilen ürünler gönderilemiyordu. Sıkıntı tek gidiş olmasındaydı. Orada bir söz verdim, bölünmüş yol yapacağım diye. Kısa zamanda da Aydın-Denizli bölünmüş yolunu yaptık. Biz ne aldatan olacağız, ne aldanan olacağız demiştik. Bununla ulaşımda öyle adımlar attık ki, 79 yılda 6100 kilometre yol yapanlar, biz geldik şu seri içinde 19 bin kilometre bölünmüş yol ve otoyol yaptık. Aramızdaki fark bu”’dedi.

Kılıçdaroğlu’nu Eleştirdi

Erdoğan, “Eğer sen 29 gün bu yürüyüşü rahat yaptıysan AK Parti’nin iktidarına teşekkür et. Rahat rahat yürüdün. Akşamları da karavanda istirahat ettin. Mitingini de yaptın. Sana bu imkanı sağlayan AK Parti hükümeti. Bu gerçekleri göreceksin.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

“Onun için 2023 hedeflerimiz de 2053 ve 2071 vizyonlarımız da ülkemiz, milletimiz için asla hayal, ulaşılmaz değildir. 26 Ağustos’ta neredeyiz? Geliyor musunuz Malazgirt’e? Sultan Alparslan nasıl geldiyse siz de öyle yürümelisiniz. Oradayız. İnşallah bu yıldan itibaren nasıl her yıl Çanakkale’yi Çanakkale’de bir farklı kutluyorsak, inşallah Malazgirt’i de öyle kutlayacağız. Bu yıl ikincisi oluyor ama bir başka olacak.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.