enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
21°C
Denizli
21°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

“ERKEN SEÇİM KARARI ALINMASI MANİDAR”

“ERKEN SEÇİM KARARI ALINMASI MANİDAR”
18.04.2018
A+
A-

Erdoğan’ın açıkladığı erken seçim kararına CHP kanadından ilk tepki İl Başkanı Ali Rıza Ertemur’dan geldi. İl Başkanı Ertemur, hem Denizli, hem de genel merkez olarak seçime her zaman hazırız. Bunun ne zaman olacağının önemi yok. Ancak, demokratik bir yarış için OHAL’i derhal kaldırın” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı erken seçim açıklamasına ana muhalefet partisi CHP’nin İl Başkanı Ali Rıza Ertemur’dan da değerlendirme geldi.

Denizlihaber.com’a açıklama yapan Ertemur, “Dün de söylemiştik, bugün de aynı şeyi tekrarlıyoruz. Seçimleri ne zaman, hangi tarihte yapmak isterlerse istesinler biz hazırdık” dedi.

Erken seçim beklentilerinin uzun süredir olduğun belirten Ertemur, “Parti olarak bunun altyapısını oluşturmuştuk. Denizli örgütü olarak, genel merkezimiz olarak biz daima hazırız. Bizim için seçimlerin erkene alınması, hatta 2 ay sonra gibi kısa süre içinde yapılacak olması da problem değil” diye konuştu.

Ancak ortada OHAL gibi ciddi bir sorunun durduğun hatırlatan CHP’li Ertemur, “OHAL’in uzatılmasının hemen ardından erken seçim kararı alınması manidar. OHAL’in uzatıldığı bir ortamda erken seçimin ne kadar sağlıklı olacağı tartışılır. Demokratik bir yarış, eşit koşullarda bir mücadele için OHAL’in derhal kaldırılması gerekiyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.