enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5010
EURO
34,5615
ALTIN
2.501,44
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Gerginlik Kenara Bırakıldı, Çözüm Arayışı Hız Kazandı

Gerginlik Kenara Bırakıldı, Çözüm Arayışı Hız Kazandı
22.08.2017
A+
A-

Son haftalarda kent gündeminde konuşulan Üçgen Çarşısı tartışmasında yeni gelişmeler var.

Geçtiğimiz haftalarda karşılıklı basın açıklamaları ile gündeme gelen Üçgen Çarşısı yönetimi ve CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar bir araya geldi. Karşılıklı basın açıklamalarının ardından ilk kez bir araya gelen Sancar ve Üçgen Çarşısı yöneticiler gerginliği bir kenara bırakarak gelişen olaylar üzerine konuştu.

TEOMAN SANCAR BAHRİ YILDIRIM ÖMER GÜNEŞ

İl Başkanı Teoman Sancar Üçgen Çarşısı yönetiminden Ömer Güneş ve Bahri Yıldırım’ı ofisinde konuk etti. Basın açıklamasına konu olan durumları ve Üçgen Çarşısı ile ilgili gelişmelerin konuşulduğu görüşmede karşılıklı atışmaların bir kenara bırakılması ve Üçgen Çarşısı esnafının ve mülk sahiplerinin mağdur edilmemesi üzerine neler yapılabileceği konuşuldu.

Esnafın ve Mülk Sahiplerinin Yanındayız

En başından bu yana Üçgen Çarşısı esnafının ve mülk sahiplerinin yanlarında olduklarını dile getiren Sancar, “bundan sonraki süreçte de kimsenin mağdur olmaması için gereken tüm desteği esnaf arkadaşlarımıza vereceğiz” dedi.

“Amacımız Mağduriyete Karşı Sessiz Kalınmasın”

Görüşmenin ardından açıklama yağan Üçgen Çarşısı Denetim Kurulu Üyesi Bahri Yıldırım ise “biz kimseyle kavga etmek istemiyoruz. Bizim tek amacımız Üçgen Çarşısı’nda iş yapan 250 esnafın ve 500’ün üzerindeki mülk sahibinin mağdur edilmesini önlemek. Geçtiğimiz hafta yaptığımız açıklamaların amacı da yaşadığımız mağduriyetlere sessiz kalınması idi. Biz bu konuda bizimle görüşmek isteyen herkesle görüşmeye de hazırız.

“Başkan Zolan’a Teşekkürümüz…”

15 Eylül’de Üçgen Çarşısı’nın elektriği ve suyu kesilecek. Bu süreçte 250 esnaf ne yapacak kimse bir şey söylemiyor. Mağduriyetimiz büyük olacak. Bir de süreç bu şekilde işler ise hem dükkanlarımız kapanacak hem de belediyeye yüklü miktarda yıkım parası ödemek zorunda kalacaktık. Geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın “yıkım parası almayacağım” açıklamasına teşekkür etmemiz mağduriyetimizin bir bölümünü gidereceğini düşünmemizdendi. Ama dediğim gibi bir tek sorunumuz bu değil. Diğer sorunlarımızda yine yalnız kalıyoruz ve yıkım parası alınmasa bile mağdur ediliyoruz. Çözümü Kat Malikleri olarak aramızda arayacağımız bir zaman istiyoruz. Kimse kimsenin özel mülküne bu şekilde müdahale etmesin. Yıkılması gerekiyorsa bıraksınlar biz yıkalım.

“Destek Bekliyoruz”

Kimseyle kişisel bir problemimiz yok. Biz sadece Üçgen Çarşısı ile ilgili bizim gibi 250 esnafın ve  500’ün üzerinde mülk sahibinin mağdur edilmemesini ve herkesin bu mağduriyette bizim sesimize ses olmasını istiyoruz.

“Görüşmelere Açığız”

Yine dediğimiz gibi biz kavga etmek değil çözüm üretmek istiyoruz. Bu doğrultuda da herkesle de görüşmeye açığız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.